Feyenoord wint en blijft koploper, droomavond Weghorst | FCUpdate Recap

26 januari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 25 januari 2023, 23:37

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 25 januari.

Feyenoord reageert op AZ en gaat als koploper naar FC Twente

Feyenoord heeft woensdagavond een gemakkelijke 2-0 overwinning geboekt op NEC Nijmegen. De Rotterdammers namen de koppositie in de Eredivisie op die manier weer over van AZ, dat eerder op de avond won bij Go Ahead Eagles. Het verschil tussen beide ploegen is nu weer twee punten. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Man United met één been in finale na droomavond voor Weghorst

Manchester United staat met één been in de finale van de League Cup. De ploeg van trainer Erik ten Hag was woensdagavond met 0-3 te sterk voor Nottingham Forest. Op City Ground was een hoofdrol weggelegd voor Wout Weghorst, die zijn eerste doelpunt in dienst van Manchester United maakt. De return op Old Trafford wordt volgende week woensdag gespeeld. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Twente voelt zich 'genaaid' na VAR-besluit: "De hoek is verkeerd"

Mees Hilgers voelt zich bestolen na het gelijkspel van FC Twente tegen Vitesse. Ricky van Wolfswinkel dacht in blessuretijd de 2-3 te maken, maar de arbitrage stak daar een stokje voor. Na ingrijpen van de VAR werd het discutabele besluit genomen om het doelpunt af te keuren. Het hele artikel lezen? Klik hier!

PSV laat ook oog vallen 'Spaanse Neymar' van 24 miljoen euro

PSV heeft in de zoektocht naar een aanvallende versterking zijn oog laten vallen op Bryan Gil. De 21-jarige Spaanse buitenspeler komt dit seizoen weinig aan spelen toe bij Tottenham Hotspur en mag de Londense club mogelijk op huurbasis verlaten. Eerder werd duidelijk dat PSV in de markt is voor Kamaldeen Sulemana. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Arnaut Danjuma vervolgt na transfercoup carrière bij Spurs

De kogel is door de kerk. Arnaut Danjuma maakt het seizoen af bij Tottenham Hotspur. Dat maakt de nummer vijf van de Premier League woensdagmiddag bekend op de clubkanalen. De aanvaller leek lange tijd op weg naar Everton en zou zo goed als rond zijn geweest met de tweede club van Liverpool. De Spurs gooiden echter roet in het eten en kaapten Danjuma voor de neus van de Toffees weg. Het hele artikel lezen? Klik hier!

KNVB verrast met relatief lage straf voor Mauro Júnior

De tuchtcommissie van de KNVB heeft Mauro Júnior een schorsing van drie wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk) opgelegd. De Braziliaanse alleskunner van PSV kreeg dinsdagavond een directe rode kaart in de uitwedstrijd tegen FC Emmen na een harde overtreding op Rui Mendes. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen