Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Twente voelt zich 'genaaid' na VAR-besluit: "De hoek is verkeerd"

Twente voelt zich 'genaaid' na VAR-besluit: "De hoek is verkeerd"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 januari 2023 – Mees Hilgers voelt zich bestolen na het gelijkspel van FC Twente tegen Vitesse. Ricky van Wolfswinkel dacht in blessuretijd de 2-3 te maken, maar de arbitrage stak daar een stokje voor. Na ingrijpen van de VAR werd het discutabele besluit genomen om het doelpunt af te keuren.

Op de door ESPN gedeelde beelden is niet duidelijk te zien dat Van Wolfswinkel daadwerkelijk buitenspel stond. "Ik vind het wel heel makkelijk om ons die goal niet te geven. Je moet het voordeel aan de scorende ploeg geven, vind ik", zegt Hilgers in gesprek met Hans Kraay jr. "De camera staat niet eens op dezelfde lijn. Het is een verkeerde hoek. Als ik dit terugzie, voel ik me gewoon genaaid."

Waar Hilgers van zijn hart geen moordkuil maakt, reageert Van Wolfswinkel een stuk genuanceerder. "Het is balen", begint hij. "Je gaat ervan uit dat de VAR het goed kan zien. Ik heb geen moment gedacht aan buitenspel. Als zij zien dat het buitenspel is, dan zal het zo zijn", aldus Van Wolfswinkel, die niet veel wijzer wordt van de beelden. "Ik zie dít wel, maar hét niet."

Blijven geen straf
Hilgers kwam de afgelopen week in het nieuws omdat hij door De Telegraaf werd gelinkt aan Ajax. Een winterse transfer lijkt er echter niet te komen voor de centrale verdediger, die dat ook niet erg zou vinden. "Ik ben niet met mijn gedachten bij een andere club en denk ook niet dat ik zoveel invloed heb dat ik zeg: ik ga. Dat is aan Jan Streuer (technisch directeur, red.). We gaan het zien. Ik maak me niet zo druk en zie wel wat er gebeurt." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd