Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Arnaut Danjuma vervolgt na transfercoup carrière bij Spurs

Arnaut Danjuma vervolgt na transfercoup carrière bij Spurs

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 januari 2023 – De kogel is door de kerk. Arnaut Danjuma maakt het seizoen af bij Tottenham Hotspur. Dat maakt de nummer vijf van de Premier League woensdagmiddag bekend op de clubkanalen. De aanvaller leek lange tijd op weg naar Everton en zou zo goed als rond zijn geweest met de tweede club van Liverpool. De Spurs gooiden echter roet in het eten en kaapten Danjuma voor de neus van de Toffees weg.

Danjuma komt op tot het einde van het seizoen op huurbasis over van Villarreal. Tottenham heeft na de huurovereenkomst een optie tot koop bedongen op de 25-jarige aanvaller. Danjuma's contract loopt nog tot medio 2026 bij de Spaanse club. Over de hoogte van de huur- en eventuele transfersom die voor Danjuma wordt betaald doen beide clubs geen mededelingen.

Dat Danjuma uiteindelijk voor Tottenham heeft gekozen, mag een klein wonder heten. De aanvaller had genoeg opties toen het duidelijk werd dat Villarreal mee wilde werken aan een transfer. Everton leek toe te slaan, Danjuma werd zelfs al medisch gekeurd en maakte al kennis met zijn toekomstige ploeggenoten bij The Toffees. Toch slaagde Spurs erin de deal voor de neus van Everton weg te kapen.

PSV en Ajax
In Nederland was er eveneens interesse voor de oud speler van NEC, Club Brugge en AFC Bournemouth. PSV en Ajax informeerden naar verluidt voor de zesvoudig international. Vooral PSV, dat met Cody Gakpo en Noni Madueke twee vleugelspelers zag vertrekken deze winter, was serieus geïnteresseerd in de voormalig jeugdspeler. De club schakelde inmiddels door naar voormalig Ajax-target Kamaldeen Sulemana (Stade Rennais).

Lees ook: Update: 'Zowel Ajax als PSV hoopt Danjuma binnen te halen' Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd