Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'PSV biedt 15 miljoen op voormalig Ajax-target van Stade Rennes'

'PSV biedt 15 miljoen op voormalig Ajax-target van Stade Rennes'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 januari 2023 – PSV is nog altijd dringend op zoek naar een versterking op de vleugels na het vertrek van Cody Gakpo. De club zou volgens het Eindhovens Dagblad een bod ter hoogte van 15 miljoen euro hebben uitgebracht op Kamaldeen Sulemana (20). De Ghanees komt weinig aan spelen toe bij zijn huidige club Stade Rennes. Hij werd in de zomer van 2021 nog in verband gebracht met een overgang naar Ajax. 

Sulemana gold anderhalf jaar geleden als een enorme belofte nadat hij bij het Deense FC Nordsjaelland was doorgebroken. De Amsterdammers waren zelfs al rond met de Denen over een transfer ter waarde van naar verluidt zestien miljoen euro, maar de speler zelf besloot de medische keuring uit te stellen toen Rennes zich ook meldde. Ajax blies de deal vervolgens helemaal af, waarna de Ghanees alsnog naar Frankrijk vertrok. 

Lees ook: Ajax was twijfelende Sulemana zat en blies de deal zelf af

In Frankrijk kende Sulemana vervolgens een redelijk debuutseizoen. Zo scoorde hij in de eerste competitiewedstrijd van zijn nieuwe club direct bij zijn debuut tegen RC Lens. Ook droeg hij bij aan de Conference League-zege op Vitesse. In Arnhem maakte hij in de tweede helft de beslissende 1-2 voor de Franse ploeg. In de tweede seizoenshelft stond hij echter lange tijd buitenspel door een hardnekkige rugblessure. 

Engelse concurrentie
Dit seizoen is Sulemana daarvan wel hersteld maar krijgt hij maar weinig kansen bij de huidige nummer vijf van de Ligue 1. Hij kwam wel in dertien van de negentien duels in de competitie binnen de lijnen, maar maakte daarin nog geen enkele keer de 90 minuten vol. In het thuisduel met Auxerre (5-0 winst) maakte hij vooralsnog zijn enige doelpunt van deze jaargang. PSV zou concurrentie hebben van Southampton en Everton, die beiden strijden tegen degradatie in de Premier League. 

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd