Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Besiktas heeft opvallend lage transfersom over voor Veerman'

'Besiktas heeft opvallend lage transfersom over voor Veerman'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 januari 2023 – PSV zou na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke zomaar nóg een belangrijke kracht kunnen verliezen. Joey Veerman staat naar verluidt in de belangstelling van Besiktas. De Turkse topclub wil hem op huurbasis overnemen, maar zou ook al een transfersom voor hem in gedachten hebben. Die lijkt echter veel te laag om PSV te kunnen overtuigen.

Veerman maakte vorig jaar de overstap van sc Heerenveen naar PSV. De Eindhovenaren telden een slordige zes miljoen euro neer om hem naar het Philips Stadion te halen. Mocht PSV ervoor openstaan om Veerman deze winter te verkopen, heeft Besiktas daar maximaal zo'n drie miljoen euro voor over. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. 'Dat bedrag lijkt veel te laag, gekeken naar de marktwaarde van Veerman', klinkt het. De huidige marktwaarde van de middenvelder wordt door FootballTransfers geschat op 11,1 miljoen euro.

Een definitieve overstap naar Besiktas lijkt deze maand dus niet te gaan plaatsvinden. De kans dat PSV Veerman deze maand al dan niet op huurbasis laat vertrekken, lijkt volgens het ED sowieso 'heel onaannemelijk'. 'Veerman komt op dit moment even niet in het stuk voor bij PSV, hoewel trainer Ruud van Nistelrooij hem dit seizoen ongetwijfeld nog nodig heeft. Daarom lijkt het niet heel logisch dat PSV staat te springen om een vertrek', wordt er geschreven. Veerman kon in de eerste seizoenshelft rekenen op een basisplaats, maar begon in drie van de eerste vier wedstrijden na de winterstop op de bank. In de thuiswedstrijd tegen Vitesse van afgelopen zaterdag maakte hij helemaal niet zijn opwachting.

Ramalho
Veerman is overigens niet de enige speler van PSV die zich kan verheugen op de belangstelling van Besiktas. Volgens informatie van het ED staat ook André Ramalho op het Turkse verlanglijstje. Ook voor de verdediger wil Besiktas een lage transfersom betalen. Ramalho maakte in de zomer van 2021 op aanspraak van toenmalig trainer Roger Schmidt de overstap van RB Salzburg naar PSV. Vorig seizoen stond hij door een enkelblessure ruim twee maanden aan de kant. In het huidige seizoen kwam Ramalho vooralsnog 23 keer in actie in alle competities. Tegen Vitesse bleef hij evenals Veerman de hele wedstrijd op de bank. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd