Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kasanwirjo dolblij met Feyenoord: "Gelijk een speciaal moment"

Kasanwirjo dolblij met Feyenoord: "Gelijk een speciaal moment"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 januari 2023 – Neraysho Kasanwirjo werd maandag officieel gepresenteerd als aanwinst van Feyenoord. De multifunctionele verdediger komt over van FC Groningen en kijkt enorm uit naar zijn avontuur in Rotterdam-Zuid. Het is duidelijk dat de twintigjarige rechtspoot voor de prijzen mee wil doen.

Kasanwirjo speelde vorige week nog met Groningen tegen Feyenoord en had toen al een onderonsje met trainer Arne Slot. "Ik heb een heel goed beeld van deze trainer", aldus de aanwinst kort na zijn presentatie tegenover de clubkanalen van Feyenoord. "Het is natuurlijk heel leuk om hier ook Europees te kunnen spelen. Feyenoord zit nog in drie competities. Ik ga niet zeggen dat het druk met zich meeneemt, maar dat speelt wel mee."

Lees ook: Sneijder ziet Feyenoorder schitteren: "Zien we terug in Oranje"

Afgelopen zondag was Kasanwirjo nog niet van de partij tijdens De Klassieker, waar hij wel met volle teugen van genoot. "Dat was natuurlijk uitverkocht, maar de teammanager heeft zijn nek voor me uitgestoken. Hij kon nog twee kaartjes regelen en daar ben ik heel dankbaar voor. Het is een speciaal moment dat je gelijk een Klassieker mee mag maken, met die vibe en sfeer. Dat is prachtig. Ik ben ook goed opgevangen op de training, dat was meteen leuk."

Kampioenschap
Het doel van de jongeling is duidelijk, hij wil met zijn nieuwe club succesvol zijn. "Ik ben naar Feyenoord gekomen om mezelf door te ontwikkelen en uiteindelijk wil ik spelen. Dit is wel de top drie van Nederland, dan wil je ook prijzen pakken", aldus Kasanwirjo, die rugnummer 28 overneemt van Jens Toornstra. "Hij heeft veel hier veel positieve dingen gebracht. Ik vond het een heel mooi nummer. Nu is het aan mij om te kijken of ik dat ook kan."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd