'PSV moet vrezen voor vertrek Veerman: interesse vanuit Turkije'

24 januari 2023, 16:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Raakt PSV in navolging van Cody Gakpo en Noni Madueke met Joey Veerman nóg een belangrijke kracht kwijt? Dat zou zomaar kunnen. Volgens Voetbal International heeft Besiktas de middenvelder, die in de laatste twee competitiewedstrijden van PSV op de bank begon, namelijk op het oog. 

PSV beleeft een hectische transferperiode. De Eindhovenaren namen eind december afscheid van sterspeler Gakpo, die een ijzersterke eerste seizoenshelft bekroonde met een transfer naar Liverpool. Vorige week trok ook Madueke de deur van het Philips Stadion achter zich dicht. Hij verruilde PSV voor flink wat geld voor een avontuur bij Chelsea. Daar blijft het misschien niet bij voor de huidige nummer drie van de Eredivisie. Veerman kan deze week de overstap maken naar Besiktas. Volgens Voetbal International zien de Turken in de middenvelder een gewenste versterking. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad weet dat Besiktas Veerman wil huren. 

Veerman maakte een jaar geleden de overstap van sc Heerenveen naar PSV. De middenvelder kon ook naar Feyenoord, maar de Eindhovenaren trokken aan het langste eind. Veerman groeide in zijn eerste maanden in Eindhoven meteen uit tot gewaardeerde kracht in de ploeg van toenmalig trainer Roger Schmidt. Ook onder de huidige trainer Ruud van Nistelrooij kon Veerman lang rekenen op een basisplaats. Hij speelde zich zelfs in de kijker van het Nederlands elftal. Veerman behoorde tot de voorlopige selectie voor de Nations League-duels in september, maar kreeg uiteindelijk geen uitnodiging. Hij ontbrak vervolgens verrassend in de voorselectie voor het WK in Qatar. 

Reserverol

Na de winterstop moet Veerman vechten voor zijn plek bij PSV. Hij had in de eerste competitiewedstrijd na de winterstop nog wel een basisplaats, maar in de daaropvolgende drie wedstrijden begon hij op de bank. In de thuiswedstrijd tegen Vitesse van afgelopen zaterdag kwam hij zelfs niet als invaller binnen de lijnen. Een tijdelijke overstap naar Besiktas zou een mogelijke oplossing kunnen zijn. De Turken, die een teleurstellend seizoen beleven, hebben naar verluidt ook Andre Ramalho op hun lijstje staan. De verdediger is evenals Veerman niet onomstreden in Eindhoven. PSV komt vanavond in actie tegen FC Emmen. Veerman zal in ieder geval opnieuw niet aan de aftrap verschijnen, weet Elfrink.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, als je psv kiest boven Feyenoord dan moet je niet zeuren want dan heb je zelf een verkeerde afslag genomen. Niet eens zozeer het verschil tussen de clubs maar juist tussen de trainers zou bepalend hebben moeten zijn. Maar waarschijnlijk heeft Veermannetje geen Kuip karakter en weet hij dat van zichzelf en daarom de ''warm bad club'' PSV gekozen

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zodadelijk schuift heel Jong-PSV nog door naar het eerste 😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen