Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Ajax wint van FC Volendam

26 januari 2023, 11:00

Het is crisis in Amsterdam. De laatste keer dat Ajax een wedstrijd in de Eredivisie won, dateert van 22 oktober. Toen werd er met 1-4 gewonnen bij RKC Waalwijk. Sindsdien wonnen de Amsterdammers zes keer op rij niet. Wordt er vanavond tegen FC Volendam een einde gemaakt aan de zegeloze reeks? Jack's pakt voor deze wedstrijd uit met een special odd: [a,https://jacks.nl/promoties/fcupdate_oddsboost,_blank,50 of zelfs 100 keer] je inzet als Ajax wint van Volendam.

Het is code rood in de Johan Cruijff ArenA. Waar Ajax na de elfde speelronde nog een voorsprong van vier punten op Feyenoord en PSV had, zijn de Amsterdammers in zes wedstrijden afgezakt naar de vijfde plaats. De dramatische reeks begon met een nederlaag tegen PSV (1-2), waarna gelijke spelen tegen Vitesse (2-2), FC Emmen (2-2), NEC (1-1), FC Twente (0-0) en Feyenoord (1-1) volgden. Als je bij Jack's inzet op een zege van Ajax op Volendam, dan kun je met één euro inleg vijftig of zelfs honderd euro op je account bijschrijven.

Alfred Schreuder wordt als hoofdschuldige aangewezen voor de tegenvallende resultaten, maar ook de technische leiding bestaande uit Gerjan Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar mag zich de sportieve crisis aanrekenen. Er vertrokken afgelopen zomer weliswaar een hoop belangrijke spelers, maar er was tegelijkertijd veel geld om te investeren. Een hoop nieuwelingen renderen echter niet of nauwelijks. Steven Bergwijn begon sterk, maar kende al snel een flinke terugval. Brian Brobbey is niet onbetwist, Calvin Bassey maakt zijn prijskaartje nog niet waar, Jorge Sánchez valt vooralsnog behoorlijk tegen, terwijl Owen Wijndal, Ahmetcan Kaplan, Florian Grillitsch en de inmiddels vertrokken Lucas Ocampos weinig hebben gespeeld.

Het enige medicijn tegen de sportieve crisis is het winnen van wedstrijden. Met Volendam treft Ajax vanavond een tegenstander die op papier veel minder sterk is. De Volendammers begonnen het jaar weliswaar met zeges op SC Cambuur (0-3) en RKC Waalwijk (2-1), maar verloren vorige week van Excelsior (2-0) en staan nog steeds op een degradatieplek. Zeker voor eigen publiek mag Ajax geen fout maken tegen de promovendus. Wordt er voor de zevende keer op rij niet gewonnen, dan lijkt Schreuder zijn biezen te mogen pakken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen