Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wie helpt PSV aan broodnodige doelpunten op bezoek in Emmen?

Wie helpt PSV aan broodnodige doelpunten op bezoek in Emmen?

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 januari 2023 – Het is dringen aan kop van de Eredivisie. Exact halverwege de competitie bedraagt het gat tussen koploper Feyenoord en nummer vijf Ajax slechts vijf punten. Daartussenin zweeft PSV op de derde plaats. De Eindhovenaren leverden deze winter de nodige stootkracht in door achtereenvolgens Cody Gakpo en Noni Madueke voor enorme bedragen te verkopen aan Liverpool en Chelsea. Dinsdagavond gaat de ploeg van Ruud van Nistelrooij op bezoek bij laagvlieger FC Emmen. Samen met Jack's blikt FCUpdate.nl vooruit op de wedstrijd die om 18.45 uur begint. 

Lijfsbehoud staat voor Emmen voorop
De thuisploeg is helemaal niet bezig met de bovenste regionen. Promovendus FC Emmen verloor afgelopen weekend in Nijmegen op bezoek bij NEC met 3-1 en moet de punten bij elkaar zien te sprokkelen in de strijd tegen degradatie. De huidige zestiende stek op de ranglijst zou de Drenten na dit seizoen veroordelen tot het spelen van de play-offs, een scenario waar Dick Lukkien en co liever niet aan willen denken. Na de winterstop werd vooralsnog alleen een punt gepakt tegen hekkensluiter SC Cambuur, dat op de Oude Meerdijk op een 0-0 gelijkspel werd gehouden. Emmen begint vanavond dan ook niet als de grote favoriet aan het treffen met PSV. Een overwinning van de FC Emmen levert je bij Jack's dan ook een quote van 7.50 op!

Drama in Sittard
Voor PSV is een overwinning in Emmen noodzakelijk om bij te blijven in de titelstrijd. Een herhaling van het dramatische gelijkspel dat Fortuna Sittard anderhalve week geleden uit het vuur sleepte moet dan ook koste wat kost voorkomen worden om de druk op koploper Feyenoord te houden. De Eindhovenaren zijn vanavond afgetekend de favoriet om er met de drie punten vandoor te gaan. Inzetten op een overwinning van PSV wordt door Jack's beloond met een quote van 1.42. De kans dat PSV opnieuw twee punten laat liggen wordt een stuk kleiner geacht. Bij een gelijkspel gaat je inzet bij Jack's dan ook 5.00 keer over de kop!

Maar wie moet 'm maken?
Bij de Eindhovenaren is het na de winterstop vooral de vraag wie de doelpunten moet maken. Clubtopscorer Gakpo had voor de WK-break een hand in de helt van alle treffers van het elftal van Ruud van Nistelrooij. Het verlies van Madueke doet zich in dat opzicht minder hard voelen, aangezien hij door blessures veelal ontbrak en slechts een enkel doelpunt wist te produceren. Afgelopen weekend liep de productie bovendien een nieuwe knal op toen Luuk de Jong met een hoofdwond de strijd moest staken tegen Vitesse, waardoor hij in Drenthe ontbreekt. Voor de beoogde winteraanwinst Fábio Silva komt het duel in Emmen bovendien nog te vroeg. Guus Til hielp PSV in die wedstrijd uiteindelijk over het dode punt, waardoor een 1-0 zege werd veiliggesteld. Volgens Jack's is de kans het grootst dat Anwar El Ghazi het net gaat doen bollen in Emmen. Zet je in op een treffer van de oud-Ajacied, dan wordt je inzet bij Jack's vermenigvuldigd met de factor 2.50 als hij daadwerkelijk tot scoren weet te komen. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+ Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd