Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mbappé schrijft geschiedenis bij monsterzege PSG: "Is een alien"

Mbappé schrijft geschiedenis bij monsterzege PSG: "Is een alien"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 januari 2023 – Kylian Mbappé heeft geschiedenis geschreven bij Paris Saint-Germain. De goalgetter heeft namelijk als eerste speler in de geschiedenis van de club vijf doelpunten weten te maken in één officieel duel. "Hij is een alien. Ik weet dat hij in de rust vroeg om niet te worden gewisseld", aldus Pays de Cassel-directeur Gabriel Bogaert na het duel.

Amateurclub Pays de Cassel was het slachtoffer in de zestiende finales van de Coupe de France. De club uit Kassel had een magische avond in het eigen stadion voor ogen, maar het sterrenelftal uit Parijs maakte aan alle dromen snel een einde. De amateurs hielden het een halfuurtje vol voordat de doelpunten kwamen. Een hattrick van Mbappé en een treffer van Neymar - met assist van Mbappé - zorgde voor een 0-4 ruststand.

Zakelijke tweede helft
Vlak na rust en tien minuten voor het einde scoorde de jonge Fransman zijn vierde en vijfde treffer van het duel, Soler was tussendoor verantwoordelijk voor de zesde treffer van het duel. In de volgende ronde van de beker wacht PSG een grotere uitdaging, over twee weken gaan Mbappé en zijn kompanen op bezoek bij aartsrivaal Olympique Marseille in de achtste finales van het nationale bekertoernooi.

Moeilijke herstart
De monsterzege is een fijne opsteker voor de club, die geen goede herstart kent na de WK-break. PSG verloor van Stade Rennais en nummer twee RC Lens, waardoor de voorsprong op de achtervolger gekrompen is tot drie punten. In de Champions League staat de miljardenclub tegenover het Nederlands getinte Bayern München. Op valentijnsdag gaan de Duitsers naar de stad van de liefde, begin maart is de return in München.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd