Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AZ brengt dit keer goed nieuws en verlengt contract sterkhouder

AZ brengt dit keer goed nieuws en verlengt contract sterkhouder

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 januari 2023 – Tijjani Reijnders heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een nieuwe contract bij AZ. De middenvelder bereikte onlangs al een mondeling akkoord met zijn club en verlengt zijn verbintenis tot de zomer van 2027. Reijnders lag nog tot medio 2025 vast in het AFAS Stadion.

Reijnders (24) is trots op de ontwikkeling die hij in Alkmaar doormaakt. "Dit seizoen heb ik mijn kans gegrepen", vertelt hij op de website van AZ. "De afgelopen seizoenen kreeg ik al steeds meer speelminuten en vanaf de zomer wist ik dat dit mijn jaar moest worden. Ik ben blij met mijn persoonlijke groei en we hebben een bijzonder team. Ik heb het gevoel dat we tot veel in staat zijn. En ik doe mijn uiterste best om mijn bijdrage daarin te leveren."

Lees ook: AZ krijgt weer tegenslag in titelstrijd; sterkhouder ook tijdje 'out'

Dit seizoen was Reijnders tijdens alle wedstrijden van AZ van de partij. Hij kwam in zeventien optredens tot drie doelpunten en drie assists. Daarnaast speelde hij twaalf wedstrijden in de Conference League en was hij eenmaal actief in KNVB Beker. Reijnder speelde in de jeugd van FC Twente en PEC Zwolle. Bij die laatste club werd hij in de zomer van 2017 opgepikt door AZ. De Alkmaarders verhuurden hem in 2020 een tijdje aan RKC Waalwijk.

De Wit en Beukema
Het contractnieuws van Reijnders is eindelijk weer eens een positief nieuwtje in Alkmaar. De afgelopen dagen was er namelijk vooral vervelend nieuws rond belangrijke spelers. Sam Beukema en Dani de Wit zijn namelijk voorlopig uit de roulatie vanwege een blessure. Bruno Martins Indi zit al een tijdje in de lappenmand. AZ is de nummer twee van de Eredivisie en heeft twee punten minder dan koploper Feyenoord. Woensdag wacht een bezoekje aan Go Ahead Eagles.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd