Ajax
0 – 1
FC Volendam

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Roda JC heeft beet en haalt trainer binnen in jacht op promotie

Roda JC heeft beet en haalt trainer binnen in jacht op promotie

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 januari 2023 – Edwin de Graaf is de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC, zo maakt de club uit Kerkrade dinsdag bekend. De 42-jarige oefenmeester zette dinsdagochtend zijn handtekening onder een contract tot het einde van dit seizoen. De Graaf heeft een duidelijk doel meegekregen bij zijn nieuwe werkgever.

Roda moest een maand geleden halsoverkop op zoek naar een nieuwe trainer. Jurgen Streppel besloot de Limburgers namelijk te verlaten. Hij is inmiddels werkzaam als technisch directeur bij Helmond Sport. Na een aantal weken zoeken is Roda uitgekomen bij De Graaf, die als hoofdtrainer voor de groep stond bij NAC Breda. Daarnaast was hij jarenlang assistent bij ADO Den Haag. Die rol had hij ook bij NAC.

Lees ook: 'Droomtransfer blijft lonken voor Van Ewijk; ook Kasius op lijstje'

"De afgelopen periode hebben we met verschillende kandidaten gesprekken gevoerd over de invulling van het hoofdtrainerschap", aldus algemeen directeur Jordens Peters op de website van Roda. "De keuze is na een zorgvuldig proces uiteindelijk op Edwin gevallen. Samen met Edwin en de huidige technische staf gaan we de uitdaging aan en gaan we knokken voor een plek in de Play-Offs", luidt de doelstelling.

Keuken Kampioen Divisie
Dat zal voor Roda echter geen gemakkelijk karwei worden. De club staat na twintig wedstrijden op de negende plaats en heeft 28 punten verzameld. Een plekje bij de beste acht van de Keuken Kampioen Divisie geeft recht op deelname aan de nacompetitie, al zijn beloftenteams natuurlijk uitgesloten. Jong AZ staat momenteel zevende. Aanstaande vrijdag debuteert De Graaf met een thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd