Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Jinek over Berghuis: "Ik denk niet dat hij de uitzending heeft gezien"

Jinek over Berghuis: "Ik denk niet dat hij de uitzending heeft gezien"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 januari 2023 – Steven Berghuis beet na De Klassieker van afgelopen zondag behoorlijk van zich af. De middenvelder van Ajax vindt het onverantwoord hoe de media zich uitten in aanloop naar de immer beladen wedstrijd. Onder andere het programma Jinek moesten het ontgelden. Presentatrice Eva Jinek reageerde maandagavond in haar talkshow.

In de ogen van de Ajax-middenvelder maakte het programma zich schuldig aan opruiing met een tweet over De Klassieker. Er is geschreven dat 'het een wedstrijd op leven en dood' zal worden. Berghuis was hier niet van gediend en beet na afloop van De Klassieker terug. Jinek erkent dat de tweet niet slim was. "De bewoording leven en dood was inderdaad niet handig", concludeert zij.

 

De-escaleren
Het was nooit de bedoeling van het programma om nog extra olie op het vuur te gooien, maar juist om te de-escaleren. "Onze hele uitzending ging over de-escaleren. Wij hadden de burgemeester van Rotterdam om te praten over 'normaal doen'. Het was alleen maar daarop gestoeld. Omdat we het belachelijk vinden wat er überhaupt online tegen hem werd gezegd. Dan vind ik het heel wrang dat hij het zo heeft gevoeld. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling geweest", aldus Jinek.

"Ik denk niet dat hij de uitzending heeft gezien", zegt de presentatrice. De wedstrijd in een kolkende Kuip eindigde in 1-1, waardoor Feyenoord nog steeds aan kop staat in de Eredivisie. Ajax zakt steeds verder weg. De Amsterdammers staan op plek vijf en door onder andere De Telegraaf wordt er al gesproken over een eventuele opvolger van Ajax-trainer Alfred Schreuder.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd