Ten Hag krijgt slecht nieuws uit Londen; Tottenham wint derby

23 januari 2023, 23:15

Tottenham Hotspur heeft maandagavond een belangrijke slag geslagen in de Premier League. De ploeg van manager Antonio Conte won op bezoek bij buurman Fulham met 0-1 en heeft Manchester United weer in het vizier. Beide grootmachten willen graag naar de Champions League.

Op Craven Cottage was Kenny Tete natuurlijk van de partij namens Fulham. Hij leek er met zijn ploeggenoten in te slagen om Tottenham in de eerste helft op 0-0 te houden. Daar stak Harry Kane in de absolute slotfase een stokje voor. Hij schoot uit de draai schitterend raak en maakte daarmee zijn 266e doelpunt voor The Spurs. Daarmee is Kane nu samen met Jimmy Greaves topscorer aller tijden van de Londenaren.

Lees ook: Inter kan titel vergeten na blamage in Stadio Giuseppe Meazza

In de tweede helft hield Fulham-doelman Bernd Leno Kane van zijn tweede treffer af. Daarna moest Hugo Lloris aan de overkant ook nog serieus aan de bak om te drie punten over de streep te trekken. Nadat Aleksandar Mitrovic de bal over had gekopt, redde de Franse goalie in de slotfase op een inzet van Manor Solomon. Door de overwinning komt Tottenham op drie punten van United, dat nog wel een wedstrijd minder speelde.

Justin Kluivert

Valencia kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Almería. Justin Kluivert kan echter toch met een goed gevoel terugkijken op de wedstrijd. De Nederlander zorgde met een harde kopbal voor de 1-0 en had ook een hoofdrol bij de 2-1 van aanvoerder José Gayá. Helaas voor Kluivert werden beide doelpunten weggepoetst door de bezoekers, die met een puntje naar huis terugkeerde. Valencia blijft in de middenmoot van La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen