Inter kan titel vergeten na blamage in Stadio Giuseppe Meazza

23 januari 2023, 22:40

Internazionale lijkt het kampioenschap in de Serie A te kunnen vergeten. De ploeg van trainer Simone Inzaghi verloor maandagavond in eigen huis verrassend met 0-1 van middenmoter Empoli. De achterstand op koploper Napoli liep zodoende op tot liefst dertien punten.

Inzaghi begon in Milaan met Stefan de Vrij in de basis, terwijl Denzel Dumfries negentig minuten op de bank bleef. De hoofdrol werd in het eerste bedrijf echter opgeëist door Milan Skriniar. De 27-jarige verdediger kondigde al aan zijn aflopende contract bij Inter niet te zullen verlengen en lijkt op weg naar Paris Saint-Germain. Maandag benadeelde hij zijn team door voor de thee al zijn tweede gele kaart te pakken.

Lees ook: KKD: VVV-Venlo knokt zich naar zege; Roda JC wint in Amsterdam

Op dat moment stond het nog wel 0-0 in het Stadio Giuseppe Meazza. In het tweede bedrijf kreeg de gastheer echter alsnog het deksel hard op de neus. Tommasso Baldanzi zorgde met een harde schuiver met zijn linkerbeen voor de verrassende 0-1. Inter bracht vervolgens wat aanvallers binnen de lijnen, maar dat mocht niet meer baten. De grootmacht uit Milaan staat nog wel derde in de Serie A. Napoli verdwijnt echter uit zicht.

Paris Saint-Germain

In Frankrijk kende Paris Saint-Germain een gemakkelijke avond in de Coupe de France. Het sterrenensemble van trainer Christophe Galtier won met liefst 0-7 op bezoek bij Pays de Cassel, dat uitkomt op het zesde niveau. De grote man aan de zijde van PSG was natuurlijk Kylian Mbappé. De aanvaller maakte er vijf en nam zijn ploeg daarmee bij de hand. Neymar en Carlos Soler maakten de andere treffers namens de bezoekers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen