Feyenoord heeft Kasanwirjo binnen, verdediger komt 'voor vriendenprijsje'

23 januari 2023, 19:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door Neraysho Kasanwirjo aan te trekken. De Rotterdammers hebben het wegvallen van Gernot Trauner opgevangen met het aantrekken van de jonge verdediger annex middenvelder, die volgens 1908.nl voor 1.5 miljoen euro naar De Kuip komt.

Eerder meldde het Dagblad van het Noorden dat de transfersom rond de vier miljoen zou liggen, maar dat spreekt de Feyenoord-site tegen. Aan het begin van de transferperiode had Feyenoord nog de nodige posities onderbezet en moest het gretig op zoek gaan naar versterkingen. Maar door de snelle rentree van Quinten Timber na een blessure en de goede prestaties Mats Wieffer lijken de Rotterdammers hun selectie inmiddels redelijk op orde te hebben.

Lees ook: Ajax hoopt Feyenoord én PSV af te troeven in strijd om Hilgers

Kannen en kruiken

Afgelopen vrijdag liet Slot al doorschemeren dat de overstap van Kasanwirjo naar De Kuip in kannen en kruiken was. "Ik heb hem nog niet op het trainingscomplex gezien, maar de kans dat ik hem deze week nog ga treffen is niet uitgesloten. Met Ramiz Zerrouki wilde we een versterking halen die er direct stond, maar nu hebben we met hem een toekomstinvestering gedaan voor weinig geld", vertelde de oefenmeester op een persconferentie.

Met Kasanwirjo komt er een nieuwe oud-Ajacied naar Feyenoord toe. Na Danilo, Quinten Timber, Javairô Dilrosun en Oussama Idrissi is Kasanwirjo de nieuwste Feyenoorder met een Ajax-verleden. "Ik ben heel blij en trots dat ik mezelf nu Feyenoorder kan noemen. De interesse van Feyenoord was voor mij een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het is nu aan mij om deze lijn vast te houden om hier te kunnen slagen", aldus Kasanwirjo op de website van zijn nieuwe club.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen