Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aad de Mos geeft PSV dringend advies: "Zet ze op een dwaalspoor"

Aad de Mos geeft PSV dringend advies: "Zet ze op een dwaalspoor"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 januari 2023 – PSV doet er volgens Aad de Mos verstandig aan om Xavi Simons een nieuw contract voor te schotelen. In de huidige verbintenis van de negentienjarige middenvelder staat een clausule waarmee hij na dit seizoen voor twaalf miljoen euro kan terugkeren naar Paris Saint-Germain.

Simons heeft de afgelopen maanden een dusdanige ontwikkeling doorgemaakt dat een bedrag van twaalf miljoen euro als een schijntje kan worden beschouwd, zeker voor een steenrijke club als Paris Saint-Germain. "Hij heeft de ervaring van het spelen met Neymar, Mbappé en Messi in zijn rugzak meegenomen. Als je daar mee kunt komen, dan ben je al een heel eind op weg. Tussen de oren vind ik hem ook heel goed", vertelt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad.

De Mos adviseert PSV om spoedig een poging te wagen om de PSG-clausule uit het contract van Simons te slopen. "PSV moet snel aan de bak en hem proberen te behouden. Twaalf miljoen euro is natuurlijk veel te weinig voor de kwaliteiten die hij heeft. Ik zou met zijn entourage en zijn ouders praten om zeker te weten dat hij blijft", aldus de oud-trainer, die denkt Simons goed in de gaten wordt gehouden door PSG. "Zij slapen ook niet, hè."

Rik Elfrink, clubwatcher van PSV, denkt dat de Franse grootmacht Simons een onweerstaanbaar bod kan doen. "Zo'n club kan hem 25 miljoen euro tekengeld aanbieden. Zeg daar maar eens nee tegen. PSG schroomt niet om dat te doen", stelt hij. Dat beseft De Mos ook. "PSV moet PSG probeerde op een dwaalspoor te zetten en ervoor zorgen dat hij blijft. Het zou een groot verlies zijn als ze hem hier beter maken en PSG daarvan profiteert." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd