Alfred Schreuder maakt 'leider' Steven Berghuis groot compliment

22 januari 2023, 18:37

Alfred Schreuder heeft Steven Berghuis na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax een groot compliment gemaakt. Alle ogen waren deze zondag gericht op de 31-jarige spelmaker, die voor het eerst sinds zijn veelbesproken transfer in 2021 terugkeerde in een volle Kuip.

"Het was een bijzondere dag voor hem", begint Schreuder bij de NOS. "Er is veel gebeurd, ook deze week. Hij heeft zich kranig verweerd. De manier waarop hij op het veld stond, de wedstrijd beleefde en bezig was met de andere spelers: dat is een prachtige Steven Berghuis. Als je kijkt hoe hij vroeger was en waar hij nu staat, dan kun je zeggen dat hij echt een leider aan het worden is. Of hij een volwassen speler aan het worden is? Dat is hij al."

Lees ookBerghuis lucht zijn hart en haalt uit naar onder meer Van der Gijp

Ondanks dat er de afgelopen dagen veel is gezegd en geschreven over Berghuis, stond de Oranje-international gewoon aan de aftrap bij De Klassieker. De middenvelder annex aanvaller kon het verschil niet maken en was zelfs in negatieve zin betrokken bij het openingsdoelpunt, daar hij balverlies leed voorafgaand aan de 1-0 van Igor Paixão. Ajax knokte zich in de tweede helft terug tot 1-1, wat tevens het laatste doelpunt van de wedstrijd was.

Ajax leed in Rotterdam alweer het zesde achtereenvolgende puntenverlies in de Eredivisie, maar Schreuder ziet desalniettemin vooruitgang bij zijn ploeg. "Ik heb hartstikke veel vertrouwen in deze groep. Je ziet het vandaag ook terug op het veld. Feyenoord is op dit moment een heel goede ploeg. Wij waren hier in fases, zeker in de tweede helft, de bovenliggende partij", aldus de trainer, die bij ESPN zijn beklag deed over een niet gegeven strafschop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

het zou leuk zijn als de supporters dit over alfredkonden zeggen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen