Kleine blamage voor Advocaat met ADO Den Haag; reeks ten einde

22 januari 2023, 14:19

Dick Advocaat heeft zich zondagmiddag geblameerd in eigen huis tegen Jong FC Utrecht. De ervaren coach kwam met zijn ADO Den Haag niet verder dan een gelijkspel (1-1) tegen de hekkensluiter van de Eerste Divisie. Zodoende krijgen de ambities van De Residentieclub opnieuw een fikse tik, omdat er een forse inhaalrace ingezet moet worden. 

Met drie overwinningen op rij had coach Advocaat het juist goed op de rit de laatste tijd bij ADO Den Haag, dat met de versterking van onder meer Joey Sleegers hoopt om de play-offs nog te halen ondanks de dramatische eerste seizoenshelft en huidige vijftiende plaats. In die wetenschap was het duidelijk dat de Hofstedelingen moesten winnen van hekkensluiter Jong FC Utrecht.

Het overwicht dat de formatie van Advocaat had in de eerste helft werd dankzij een treffer van Thomas Verheijdt ook uitgedrukt in de scoren. Maar ADO Den Haag vergat om door te drukken en kreeg daarvoor na de pauze de rekening gepresenteerd: een eigen doelpunt van Daryl Werker betekende de gelijkmaker namens Jong FC Utrecht, dat in dit kalenderjaar pas eenmaal had gewonnen. 

Lees ook: 'Milan van Ewijk wekt interesse uit Premier League

Voor eigen publiek een kleine blamage voor ADO Den Haag en Advocaat, dat daardoor wederom niet inloopt in de strijd om de play-offplekken. Het blijft namelijk staan op de vijftiende plaats, met een forse achterstand op de zo gewilde plekken in het linkerrijtje. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen