'Ziyech krijgt pikante optie om Chelsea in de winter te verlaten'

22 januari 2023, 09:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hakim Ziyech (28) krijgt een volgende mogelijkheid om Chelsea te verlaten in deze winterstop. De aanvallende middenvelder annex aanvaller staat namelijk in de belangstelling van het AS Roma van José Mourinho. Dat is de coach die een aantal jaar geleden met Manchester United de Europa League won ten koste van het Ajax mét Ziyech.

Mogelijk gaat de international van Marokko ditmaal dus samenwerken met Mourinho, want het Italiaanse Tuttosport schrijft dat Ziyech hoog op het schaduwlijstje staat van de Romeinen. Tottenham Hotspur doet momenteel een serieuze poging om de komst van AS Roma's Nicoló Zaniolo te realiseren en dan zou Ziyech in beeld zijn om hem te vervangen. Naast de spelmaker van Chelsea behoort ook Gerard Deulofeu (Udinese) tot de kanshebbers.

Ziyech leek lang op een dood spoor te zitten bij Chelsea, want voor de transferperiode speelde hij weinig en er kwam voor meerdere honderden miljoenen euro's aan spelers naar The Blues in januari. Maar de laatste weken werd hij opeens in ere hersteld door coach Graham Potter en gaf hij tegen Crystal Palace de winnende assist. Daardoor mocht hij dit weekend tegen Liverpool negentig minuten meedoen, maar kon het verschil niet maken (0-0).

Lees ook'Barcelona ziet in Ziyech de ideale vervanger van vertrokken Depay'

Beoordelingen Ziyech

Toch kreeg hij van de Engelse media plots lovende kritieken voor zijn spel tegen Liverpool: Sky Sports en The Sun gaven de oud-Ajacied bijvoorbeeld een zeven, terwijl The Evening Standard zelfs met een acht op de proppen kwam, vanwege onder meer zijn 'uitstekende spelhervattingen'. 'Ziyech wil vechten voor zijn plek, terwijl iedereen had gedacht dat hij Chelsea zou verlaten', schreef dat laatste medium. Met Noni Madueke was een van zijn nieuwe concurrenten zaterdag overigens nog niet speelgerechtigd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een titel weer... Dus het is pikant omdat Ziyech naar een club zou kunnen van een trainer die jaren geleden met een ándere club de Europa League won ten koste van weer een andere club waar Ziyech op dat moment speelde? Wat een ongelooflijke onzin is dit zeg 🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen