Van Nistelrooij kende roerige week: "Natuurlijk was hier onrust"

21 januari 2023, 23:40

Ruud van Nistelrooij is tevreden dat zijn PSV de 1-0 overwinning over de streep heeft getrokken tegen Vitesse. De trainer weet dat zijn ploeg een bijzondere week achter de rug heeft en is blij met de drie punten. PSV speelde niet goed tegen de Arnhemmers, maar dat doet hem weinig.

"Ik plaats deze wedstrijd in het geheel van de week. Dan is het enige wat telt winnen", aldus Van Nistelrooij na de wedstrijd in gesprek met ESPN. "Er was natuurlijk een hoop onrust als er een speler van het trainingsveld wordt gehaald omdat hij verkocht is. Dat moet je als club verwerken, dat geldt ook voor het resultaat bij Fortuna. Dan missen we vandaag een penalty en gaat onze aanvoerder er geblesseerd af. Dan moet je deze wedstrijd over de streep trekken en dat hebben we gedaan."

Lees ook: 'PSV heeft beet; transfer van Fábio Silva wordt zondag afgerond'

Zaterdagavond werd gemeld dat PSV zich gaat versterken met Fábio Silva, die naar verluidt wordt gehuurd van Wolverhampton Wanderers. "Ik heb nog niks gehoord, maar zal Marcel Brands zo wel even bellen. Ik heb hem nog niet gesproken, dus weet nog niets", vertelde Van Nistelrooij, die hoopt dat er ook snel buitenspelers worden aangetrokken. "Het liefste heb ik dat natuurlijk wel, maar dinsdag wordt sowieso te kortdag. Ik hoop dat er komende week wel iets kan gebeuren."

Luuk de Jong

Luuk de Jong speelde een ongelukkige wedstrijd tegen Vitesse. Hij miste een strafschop en raakte geblesseerd aan zijn hoofd. Van Nistelrooij hoopt dat zijn aanvoerder aanstaande dinsdag (18.45 uur) voor de uitwedstrijd tegen FC Emmen weer beschikbaar is voor PSV. "Het is netjes gehecht, maar het is niet prettig. Er worden nu allemaal testjes gedaan. De wond is verzorgd en ik heb niks begrepen over een hersenschudding etcetra. Hopelijk is hij er dinsdag bij."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen