Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Opstelling PSV: Veerman ondanks vertrek Madueke op de bank

Opstelling PSV: Veerman ondanks vertrek Madueke op de bank

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 januari 2023 – PSV begint zaterdagavond zonder Joey Veerman aan de thuiswedstrijd tegen Vitesse. De middenvelder is door trainer Ruud van Nistelrooij op de bank gezet. Door het vertrek van Noni Madueke naar Chelsea is er in het Philips Stadion een plekje vrij gekomen voor Guus Til.

In de achterhoede zijn weinig verrassingen. Walter Benítez staat onder de lat en wordt achterin bijgestaan door Jordan Teze, Jarrad Branthwaite, Armando Obispo en Phillipp Mwene. Philipp Max is nog niet fit en ontbreekt in de selectie, terwijl André Ramalho op de bank moet beginnen. Daat zit Veerman dus ook. Hij heeft ondanks het vertrek van Madueke geen basisplaats.

Op het middenveld kiest Van Nistelrooij namelijk voor Ibrahim Sangaré, Érick Gutiérrez en Til. Dat betekent dat Xavi Simons vanaf de rechterkant zal acteren en Anwar El Ghazi zien we terug op de linkerflank. In de punt van de aanval is er natuurlijk een plekje toebedeeld aan aanvoerder Luuk de Jong. Mauro Júnior is weer hersteld van een blessure en keert terug in de selectie.

Opstelling PSV: Walter Benítez; Jordan Teze, Jarrad Branthwaite, Armando Obispo, Phillipp Mwene; Ibrahim Sangaré, Érick Gutiérrez, Guus Til; Xavi Simons, Luuk de Jong, Anwar El Ghazi.

Opstelling Vitesse: Kjell Scherpen; Carlens Arcus, Ryan Flamingo, Melle Meulensteen, Enzo Cornelisse, Mitchell Dijks; Million Manhoef, Sondre Tronstad, Matús Bero, Maximilian Wittek, Mohamed Sankoh.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd