Super lullig: Heracles-fan fietst voor niks naar Maastricht

21 januari 2023, 14:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ondanks dat er vrijdagavond niet gevoetbald werd tussen MVV Maastricht en Heracles Almelo, heeft deze wedstrijd toch een opmerkelijk verhaal voortgebracht. Heracles-supporter Theo Vos bezoekt dit seizoen iedere thuis-en uitwedstrijd. Dat doet hij echter niet zomaar, Vos bezoekt namelijk alle duels per fiets. Met zo'n 250 kilometer was MVV-uit dit seizoen de langste fietstocht, en laat dat nou net de wedstrijd zijn die gisteren werd afgelast.

Heraclied Vos stapte daags voor de wedstrijd al op zijn tweewieler voor de stevige tocht naar Maastricht. Onder bar en boze omstandigheden bereikte hij zijn eindbestemming. Echter ging er halverwege de dag een streep door de topper in de Keuken Kampioen Divisie. Zo was Vos dus voor niks naar Zuid-Limburg gefietst en mocht hij diezelfde 250 kilometer met lege handen opnieuw gaan trotseren.

Door de hevige sneeuwval was het speelveld in Stadion De Geusselt onbespeelbaar. De kunstgrasmat was bedekt met een sneeuwlaag van zo'n vijf centimeter, waardoor voetballen onmogelijk werd. Ook de spelers van Heracles waren al afgereisd naar het verre zuiden. In een hotel nabij het stadion zouden zij zich voorbereiden op de wedstrijd.

Afgelastingen

Het duel tussen MVV en Heracles was niet de enige wedstrijd die vrijdagavond niet door kon gaan. De Brabantse derby tussen Willem II en FC Eindhoven werd ook afgelast vanwege de winterse omstandigheden. Inmiddels is er ook in de Eredivisie een wedstrijd van het programma gehaald. RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles is om dezelfde winterse redenen afgelast. Wanneer deze duels worden ingehaald is nog niet bekend.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen