'Koploper Arsenal wil doorpakken en aast op Real-middenvelder'

21 januari 2023, 12:20

Arsenal is bezig aan het beste seizoen in tijden in de Premier League. Voor het eerst sinds het legendarische seizoen 2003-2004, waarin 'The Invincibles' onder Arsène Wenger als enige club ooit ongeslagen kampioen van Engeland werden, doet het dit jaar weer een overtuigende gooi naar de landstitel. Op de winterse transfermarkt hopen de Gunners een aantal belangrijke slagen te gaan slaan. 

Mykhailo Mudryk gold lange tijd als het belangrijkste target voor deze winter, maar de Oekraïener vertrok uiteindelijk naar stadgenoot Chelsea. Arsenal schakelde snel door en vond in de persoon van Leandro Trossard alsnog een buitenspeler die manager Mikel Arteta van een extra optie in de voorhoede moet voorzien. De 28-jarige Belg komt voor 24 miljoen euro over van Brighton & Hove Albion. 

Met de komst van Trossard is Arteta echter nog niet uitgewinkeld. De Poolse centrale verdediger Jakub Kriwior (22) moet de volgende aanwinst worden. Hij maakt dit seizoen een stabiele indruk bij het Italiaanse Spezia en is inmiddels in Londen om de medische keuring te ondergaan, waarna hij een meerjarig contract zal gaan ondertekenen. Naar verluidt is met zijn overgang een bedrag van tussen de 20 en 25 miljoen euro gemoeid. 

Camavinga of Rice?

Daarnaast zou Arteta het liefst ook nog een centrale middenvelder aan zijn selectie toevoegen. De club zet daarbij hoog in en denkt aan Eduardo Camavinga (20) van Real Madrid. De Fransman is dit seizoen vaker dan hem lief is invaller bij de Spaanse club en zou op huurbasis over moeten komen. Toch lijkt  een overgang een lastig verhaal te worden. Transferspecialist Fabrizio Romano meldt zaterdag dat de speler voor zijn kans bij de Koninklijke wil blijven gaan. Het vizier van Arsenal zou daardoor op Declan Rice (24) van West Ham United worden gericht. De Engelsman zou echter pas aankomende zomer voor een overgang in aanmerking komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen