'Barcelona ziet in Ziyech de ideale vervanger van vertrokken Depay'

21 januari 2023, 13:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een krankzinnig gerucht zo aan het begin van het weekend, want FC Barcelona heeft opnieuw interesse in Chelsea-aanvaller Hakim Ziyech. Volgens het Spaanse Sport wil Barça Ziyech als vervanger van Memphis Depay naar Camp Nou Halen.

Memphis vertrok deze na een hoop getouwtrek bij de club uit Catalonië en hoopt nu furore te gaan maken bij rivaal Atlético Madrid. De international kostte de club uit de hoofdstad slechts drie miljoen, maar Barcelona wil graag investeren in een vervanger. Ondanks de grote bezetting in de aanval van Barcelona zou de clubleiding het oog hebben laten vallen op de Marokkaanse vleugelflitser van Chelsea.

Lees ook: PSV casht opnieuw enorm: bijna veertig miljoen voor Madueke

Laatste keus

Ziyech hoeft niet te rekenen op speelminuten op Stamford Bridge na de miljoenenaankopen die zijn gedaan. Het is niet de eerste keer dat Ziyech in verband wordt gebracht met een overstap naar Barcelona. Voordat hij voor veertig miljoen bij Ajax vertrok naar Chelsea wilde Barçaa hem ook al overnemen en vorig seizoen stond hij op het punt om verhuurd te worden aan de vijfvoudig Champions League-winnaar.

Riant salaris

De Marokkaan speelde dit seizoen in veertien wedstrijden gemiddeld een dik halfuur voor zijn club. Op het WK was hij een belangrijk onderdeel van de goede run van zijn land. Toen Ajax vorig jaar Ziyech wilde overnemen van Chelsea stelde Ajax-watcher Mike Verweij dat Ziyech ruim tien miljoen euro per jaar aan salaris wilde hebben. Met dit bedrag zou hij een van de grootverdieners worden bij Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen