'Skriniar weigert monstercontract Inter en heeft al akkoord met PSG '

20 januari 2023, 16:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Internazionale-verdediger Milan Skriniar staat op de radar bij verschillende topclubs in Europa, maar vanaf de zomer lijkt hij bij PSG te gaan spelen. Zijn club wil hem onder geen enkel beding verkopen in de winter, maar de verdediger ziet ook niks in een verlenging van zijn aflopende contract.

Dat meldt transferexpert Gianluca Di Marzio, die weet dat er een monstercontract voor 6.5 miljoen euro per jaar klaar zou liggen in het San Siro. Dat heeft Skriniar dus geweigerd, maar dat betekent niet dat een contractverlenging helemaal van de baan is. De Slowaakse verdediger zil namelijk een flinke verhoging zien in zijn salaris, volgens de Italiaanse journalist wil Skriniar een slordige acht miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Lees ook: Lees hier live de ontwikkelingen op de transfermarkt

Geïnteresseerden

Onder andere Paris Saint-Germain zou wel oren hebben naar een overstap van de 27-jarige Skriniar naar het Parc des Princess. De club heeft volgens L'Équipe en Le Parisien al een akkoord met de verdediger voor komende zomer. Van een wintertransfer is volgens Di Marzio geen sprake, want daar wil Internazionale niet aan meewerken. De club van Denzel Dumfries gaat zo langzamerhand wel op zoek naar een vervanger, aangezien de kans op een vertrek in de zomer heel groot is. 

Onder andere Perr Schuurs staat in de belangstelling van de kersverse winnaar van de Italiaanse Super Cup. De oud-Ajacied is na zijn vertrek uit Amsterdam een vaste kracht geworden bij middenmoter Torino. Skriniar kwam in 2017 voor 34 miljoen euro naar Internazionale waar hij zich heeft ontwikkeld tot de vaste verdedigingspartner van Stefan de Vrij

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen