Ten Hag ondanks forse domper vol vertrouwen: "We hebben het eerder geflikt"

20 januari 2023, 16:24

Manchester United speelde eerder deze week in de slotseconden gelijk op bezoek bij Crystal Palace, maar is nog steeds ongeslagen in 2023. De ploeg van Erik ten Hag gaat dit weekend op bezoek bij koploper Arsenal en een nederlaag kan fataal zijn in de titelstrijd.

"Arsenal is bezig met een geweldige reeks, maar het is aan ons om hun reeks te beeindigen", vertelde Ten Hag op een persconferentie eerder deze week. Tijdens de wedstrijd tegen Crystal Palace verloor United niet alleen twee punten in de slotseconden, maar daarnaast kreeg Casemiro ook een gele kaart. Hij is hiermee geschorst voor het duel tegen de koploper, maar dat is geen probleem volgens Ten Hag. "De vorige keer versloegen we Arsenal zonder Casemiro, we hebben het eerder geflikt."

Lees ook: 'Ten Hag wil ervaren Duitse pechvogel naar Manchester halen'

Nog geen thuisnederlaag

United gaat op bezoek in een volgepakt Emirates Stadion, waar Arsenal nog geen competitie verloor dit seizoen. De enige verliespartij die de ploeg van trainer Mikel Arteta dit seizoen moest slikken was op Old Trafford. Maar voor de komende editie moeten The Red Devils van goede huizen komen om de koploper van een overwinning af te houden. "We weten wat we moeten doen en we moeten heel goed zijn, we hebben echt een goede prestatie nodig. Als we dat doen, denk ik dat we een goede kans maken op een goed resultaat."

Arsenal staat vijf punten los van Manchester City en acht van Manchester United, maar The Gunners hebben ook nog een wedstrijd minder gespeeld. Op 15 februari staat het duel tussen City en Arsenal op de planning, maar door een overwinning te boeken op het United van Erik ten Hag kan de ploeg van trainer Arteta al een klein voorschot nemen op de Premier League-titel. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen