Opsteker voor Feyenoord: middenvelders halen mogelijk Klassieker

20 januari 2023, 14:15

Feyenoord kan zondag tegen Ajax wellicht een beroep doen op Quinten Timber. De middenvelder leek lang geblesseerd te zijn maar sloot op de training van vrijdag alweer aan. Dat is een mooie opsteker voor trainer Arne Slot, die op een persconferentie aangaf dat het herstel van de middenvelder veel beter gaat dan verwacht.

Of de tweelingbroer van Ajax-verdediger Jurriën Timber al kan spelen in de klassieker van aanstaande zondag is nog maar de vraag. Slot gaf alleen aan dat het 'de goede kant op gaat'. Quinten Timber raakte geblesseerd tijdens een benefietwedstrijd van Feyenoord tegen FC Emmen (5-0 winst) en leek maandenlang uitgeschakeld te zijn maar kon dus op vrijdag zijn rentree maken op het trainingsveld.

Lees ook: Overleeft Schreuder Klassieker? "Dan is het niet meer te houden"

Ook Sebastian Szymanski trainde weer bij mee, de Pool werd in het competitieduel met FC Groningen in de tweede helft gewisseld. Volgens het Algemeen Dagblad is de kans klein dat de spelmaker volgend seizoen nog in Rotterdam-Zuid speelt. Het gaat niet om zijn voetballende kwaliteiten, want daar smullen de supporters van. Maar volgens de krant is de afkoopsom - een kleine tien miljoen euro - te groot voor de club. Feyenoord huurt Szymanski van het Russische Dinamo Moskou.

Aanstaande zondag staat Feyenoord in een kolkende kuip tegenover aartsrivaal Ajax in de klassieker. De Rotterdammers staan comfortabel bovenaan en kunnen bij een overwinning op de Amsterdammers zelfs een klein voorschot nemen op de landstitel. Of dat mét of zonder Quinten Timber op het veld gebeurd moet nog blijken, vanaf half drie barst het spektakel los.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen