Winters weer eist zijn tol: twee KKD-duels inmiddels afgelast

20 januari 2023, 15:05

Het duel in de Keuken Kampioen Divisie tussen Willem II en FC Eindhoven dat vrijdagavond zou worden gespeeld is afgelast. Het veld van de Tilburgse club is door de sneeuwval van de afgelopen dag afgekeurd. 

Op de eigen website meldt Willem II dat het speelveld  'onbespeelbaar' is geworden, 'en de veiligheid van de spelers niet gegarandeerd kan worden'. Bovendien wordt gevrees 'dat de weersomstandigheden kunnen leiden tot verkeersproblemen rondom het stadion'. De KNVB hoopt op korte termijn met een nieuwe datum voor het duel tussen de nummers acht en drie van de ranglijst te komen. 

De wedstrijd tussen Willem II en FC Eindhoven is niet het enige duel dat voor vrijdagavond op de planning stond in Brabant. Ook TOP Oss (tegen NAC Breda) en FC Den Bosch (tegen Jong PSV) werken vanavond een thuiswedstrijd af. Vooralsnog gaan deze wedstrijden 'gewoon' door. 

Update 15.00 uur

Ook het duel tussen MVV en Heracles Almelo is inmiddels afgelast. Het veld van de Limburgse club werd later op de middag aan een laatste keuring onderworpen en niet goed genoeg bevonden. PEC Zwolle - VVV Venlo gaat vooralsnog wél door, meldt die laatste club op twitter. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen