Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Toekomst Noppert bij Oranje onzeker: "Geen contact met Koeman gehad"

Toekomst Noppert bij Oranje onzeker: "Geen contact met Koeman gehad"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 januari 2023 – Andries Noppert (28) is nog in onzekerheid over zijn toekomst bij het Nederlands elftal. De doelman van SC Heerenveen, die op het WK in Qatar door voormalig bondscoach Louis van Gaal tot eerste keeper werd verkozen, heeft tot dusver nog niet gezeten met de nieuwe bondscoach Ronald Koeman. In gesprek met ESPN gaat Noppert dieper in op zijn rol bij Oranje en zijn toekomst in Friesland. 

"Ik heb nog geen contact gehad met de nieuwe bondscoach, maar wat niet is kan nog komen", begint Noppert, Wel had hij contact met Patrick Lodewijks, die Frans Hoek opvolgt als keeperstrainer bij Oranje. "Als er nieuwe mensen komen bij de KNVB, dan willen die graag weten met wie ze te maken hebben en dan moet je het gesprek aangaan. Dat doet de nieuwe keeperstrainer ook. Hij komt hier nog en dan hebben we het er verder over. Ik weet hoe ik erin zit en hoe ik alles heb ervaren."

Hoewel hij momenteel goed op zijn plek is in Heerenveen, sluit de Tower from Joure een transfer niet uit. "Iedereen weet dat dit mijn club is, maar zeg nooit nooit. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. We moeten met zijn allen realistisch blijven, dus als er wat voorbijkomt wat voor beide partijen goed zal zijn dan is dat het overwegen waard", aldus Noppert.

Totaalplaatje moet kloppen
Ondanks de serieuze interesse in zijn diensten, is Noppert niet van plan om Heerenveen te verlaten als het totaalplaatje niet klopt. De doelman wil bijvoorbeeld zeker zijn van een basisplaats, mocht het tot een transfer komen. "Zolang dat dat niet zo is, zit ik hier zeker goed. Er spelen natuurlijk wel allerlei dingen. De club moet doorpakken en van de andere kant is een verhaal snel gemaakt. Ik kan ook mooie clubs opnoemen, maar ik wil eigenlijk alleen iets weten als er echt iets concreet is en dat is nu nog niet. Als het niet goed voelt, dan gaat het sowieso niet door", besluit de doelman. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd