Ronaldo aanvoerder bij debuut in laatste wedstrijd ooit tegen Messi

19 januari 2023, 18:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Donderdagavond vindt mogelijk de laatste ontmoeting tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo op een voetbalveld plaats. In het King Fahd International Stadium in Riyadh nemen Riyadh All-Star XI, waarvoor Ronaldo uitkomt, het op tegen Paris Saint-Germain in een vriendschappelijke wedstrijd. Beide supersterren staan bij hun respectievelijke teams in de basis, terwijl Ronaldo zelfs de aanvoerdersband mag dragen in Saoedi-Arabië. 

Bij PSG keert ook Kylian Mbappé terug in de basis. De Fransman was vanwege een korte vakantie enkele wedstrijden afwezig bij de koploper van de Ligue 1, maar vormt vanavond samen met Messi en Neymar de voorhoede. 

Ondanks de grote promotie van het duel, is de wedstrijd in Nederland niet op de openbare televisie te zien. Het land uit het Midden-Oosten hoopt via de wedstrijd de aandacht voor het voetbal in het land op de kaart te zetten, in de hoop het WK van 2030 te mogen organiseren. 

Opstelling Riyadh All-Stars: Al Owais; Hyun Soo, Al Ghannam, Al Bulayhi, Abdulhamid; Luiz Gustavo, Muhammed Kanno, Matheus; Carrillo, Anderson Talisca, Cristiano Ronaldo.

Opstelling Paris Saint-Germain: Navas; Hakimi, Marquinhos, Ramos, Bernat; Fabián Ruiz, Soler, Sanches; Neymar, Messi, Mbappé.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen