VI komt met details over contract van gewilde Ibrahim Sangaré

18 januari 2023, 12:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ibrahim Sangaré lijkt de volgende speler te worden die voor miljoenen vertrekt naar de Premier League. De middenvelder blijft deze maand naar alle waarschijnlijkheid gewoon bij PSV. In de zomer kunnen clubs met interesse door een clausule in zijn contract weer aankloppen in het Philips Stadion.

Sangaré werd afgelopen zomer al nauwlettend in de gaten gehouden door Chelsea. Daarop besloot PSV toe te slaan en werd het contract van de controleur opengebroken. Inmiddels weet Voetbal International hoe dat destijds is gegaan. PSV schrapte de afkoopsom van 37,5 miljoen euro, maar die keert komende zomer weer terug. Clubs die Sangaré dan willen oppikken, zullen echter wel voor een bepaalde datum moeten handelen.

Lees ook: 'Peperdure Portugees moet PSV aan doelpunten gaan helpen'

De international van Ivoorkust ligt nu tot medio 2027 vast in het Philips Stadion. Hij is zo goed als zeker bezig aan zijn laatste maanden in het shirt van PSV, dat hem in de zomer van 2020 voor negen miljoen euro wegplukte bij Toulouse. Niet alleen Chelsea heeft belangstelling. De naam van Sangaré viel ook al bij Manchester United, Liverpool, Newcastle United, Aston Villa en Leicester City. Zij waren echter nog niet concreet.

PSV houdt opruiming

Natuurlijk is er bij PSV ook nog altijd veel twijfel rond Noni Madueke, die op het verlanglijstje van Chelsea staat. Daarnaast hebben de Eindhovenaren besloten om een aantal spelers van Jong PSV te laten vertrekken. Jeremy Antonisse, Dante Sealy, Dennis Vos, Mohammed-Amin Doudah en Tyrick Bodak kunnen niet rekenen op een kans bij de hoofdmacht en mogen volgens het Eindhovens Dagblad op zoek naar een nieuwe werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen