'Feyenoord blijft in race en geldt als topoptie voor Hadzikadunic'

18 januari 2023, 12:00

Feyenoord maakt nog altijd kans om Dennis Hadzikadunic deze maand te strikken. De 24-jarige geboren Zweed wordt gezien als geschikte vervanger van Gernot Trauner, maar leek op weg naar RCD Mallorca. Daar is echter niks van waar, zo laat zaakwaarnemer Walid Faour weten.

De belangenbehartiger van Hadzikadunic vertelt dat in gesprek met 1908.nl, dat eerder de interesse in de verdediger al naar buiten bracht. "Wij zijn momenteel in Dubai. Ik ben altijd eerlijk geweest over welke clubs zich voor Dennis hebben gemeld. Natuurlijk is Feyenoord één van deze clubs. Een club naar ons hart, we houden van die club. Het is zelfs onze topoptie. Maar ze bieden niet wat wij verlangen", is de reactie van Faour.

Lees ook: Feyenoord met oproep aan Legioen: "Zou ongelooflijk jammer zijn"

Hadzikadunic staat nog tot medio 2023 onder contract bij FK Rostov en wordt deze maand sowieso nog verhuurd door de Russen. "Feyenoord is nog wel steeds in de race. By the way: Veel mensen hebben het nu over RCD Mallorca, maar die geruchten zijn onjuist. Feyenoord is en blijft de topoptie, maar misschien wordt het iets voor na de zes maanden verhuur. We weten het nu niet. "We hebben echt héél veel berichten gehad van Feyenoord-supporters. Dat waarderen wij enorm."

Juventus

Het is duidelijk dat er nog altijd meer kapers op de kust zijn. Juventus, Toulouse, Schalke 04, Besiktas en een onbekende club uit Griekenland worden ook genoemd als mogelijke bestemming voor Hadzikadunic. Hij speelde tot op heden al negentien interlands voor Bosnië en Herzegovina en werd de afgelopen maanden verhuurd aan Malmö FF. Feyenoord is door de blessure van Trauner nog altijd op zoek naar een extra rechtercentrumverdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen