FC Groningen versterkt zich met tweetal, maar kan Robben doorstrepen

17 januari 2023, 14:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het in degradatienood verkerende FC Groningen zal er in de tweede seizoenshelft alles aan moeten doen om handhaving veilig te stellen. Waar de club druk bezig is met versterkingen op het veld, zien de fans ook intern graag een opvallende naam terugkeren: Arjen Robben. Het clubicoon vertelt aan Het Dagblad van het Noorden dat hij niet de reddende engel zal zijn. 

Robben ziet dat De Trots van het Noorden in zwaar weer verkeert de laatste tijd. Tijdens de opening van de verbouwde Arjen Robben Lounge in de Euroborg werd Robben gevraagd of hij FC Groningen niet kan helpen de komende periode. "Dat beschouw ik als een compliment. Ik leef ook enorm mee met de club. Maar de situatie is nog precies zo als op het moment dat ik stopte met voetballen." Daarmee doelde Robben op het feit dat hij momenteel alleen supporter is en niets meer. 

Tijdens iedere wedstrijd van FC Groningen zit Robben om die reden op de tribune. "Ik denk ook veel na over de huidige situatie, heb goed contact met de mensen binnen de club, maar dat is het dan ook", vertelt de aanvaller die in 2021 zijn carrière afsloot bij zijn jeugdliefde. Een terugkeer in de technische staf lijkt voor nu dus uitgesloten voor Robben, al sluit hij een terugkeer op latere leeftijd niet uit. "Dit is mijn club, waar ik me altijd voor in zal blijven zetten. Of dat ooit in een officiële functie zal zijn, weet ik echt nog niet.''

Transfers FC Groningen

De eerste twee versterkingen voor De Trots van het Noorden zijn wel op komst. De Noorse middenvelder Johan Hove en Zweed Aimar Sher ondergaan op dit moment de medische keuring. De 22-jarige Hove komt over van Stromsgodset IF, waar hij in drie seizoenen maar liefst 28 goals maakte. Sher (20) wordt gehuurd van het Italiaanse Spezia. In de Serie A speelde de talentvolle middenvelder nauwelijks, waardoor hij in de Eredivisie ervaring op mag doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

geert
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

helaas niet de reddende enkel. 😂 spellingcontrole is wel een dingetje hier hoor.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen