'Memphis betrokken bij één van de twee ruildeals FC Barcelona'

17 januari 2023, 09:40   Bijgewerkt: 17 januari 2023, 09:49

Er is mogelijk een zeer pikante transfer aanstaande in Italië. Franck Kessié, die afgelopen zomer AC Milan verruilde voor FC Barcelona, staat voor een terugkeer in Milaan. Maar dit keer is niet AC Milan, maar aartsrivaal Internazionale dicht bij de komst van de Ivoriaanse middenvelder. Dat meldt Fabrizio Romano op Twitter. Marcelo Brozovic wordt mogelijk ook betrokken in de deal.

Barcelona is nog altijd op zoek naar een stand-in voor Sergio Busquets. De koploper van de La Liga ziet Marcelo Brozovic als een van de oplossing. Barcelona wil Kessié als pasmunt gebruiken om de Kroatische middenvelder aan te trekken. Brozovic miste oveerigens wel de afgelopen wedstrijden van Inter. Tijdens het WK in Qatar raakte de Kroaat geblesseerd.

Zijspoor

Kessié tekende in 2017 een contract bij I Rossoneri en was vijf seizoenen een vaste waarde in het elftal. Afgelopen transferzomer verkaste de Ivoriaan naar Barcelona. Dat is nog niet uitgelopen tot een succesvol huwelijk. Kessié speelde pas acht competitiewedstrijden en moet het vooral hebben van invalbeurten.

Een terugkeer naar de Serie A zal ongetwijfeld wat losmaken in Italië. Op Twitter geeft Romano aan dat Barcelona-trainer Xavi Hernández nu aan zet is. Inter staat op een vierde plaats in de Serie A met slechts één puntje minder dan AC Milan. De strijd om plek één is op dit moment minder spannend. Napoli staat liefst negen punten los.

Meer ruildeals

Volgens ingewijden is er naast de ruil tussen Kessié en Brozovic nog een soortgelijke deal op komst voor Barcelona. Memphis Depay heeft weinig uitzicht op speeltijd en zou graag willen vetrekken. Atletico Madrid heeft de aanvaller hoog op het lijstje staan en wil Yannick Carrasco ruilen met de Nederlander. Carrasco ziet een overgang naar de La Liga-koploper wel zitten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen