Wéér domper voor PSV: Tsygankov kiest voor de City-Group

17 januari 2023, 09:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zeer slecht nieuws voor PSV: de Eindhovenaren lijken buiten de boot te vallen in de strijd Viktor Tsygankov De Oekraïense buitenspeler van Dinamo Kiev heeft naar verluidt een persoonlijk akkoord met La Liga-club Girona. Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano bevindt de deal zich in de afrondende fase.

Dat betekent dus dat de nummer elf van de Spaanse competitie, Girona, PSV heeft afgetroefd in de strijd om de dure vleugelspeler. Het contract van Tsygankov liep komende zomer af en dat betekende dat Dinamo Kiev alleen in de winterstop nog geld kon verdienen aan de aanvaller. Girona is een club die in handen is van het Amerikaanse City-Group, dat daarmee veel geld te besteden heeft. 

Tsygankov en PSV werden afgelopen weken veelvuldig aan elkaar gelinkt. De 25-jarige aanvaller moest de opvolger worden van de naar Liverpool vertrokken Cody Gakpo. Ook Noni Madueke, die in de belangstelling staat van Chelsea, kan komende dagen zomaar eens vertrekken uit het Philips Stadion. De club was derhalve druk bezig met de komst van vervanger Tsygankov, maar grijpt dus mis.

Lees ook: 'PSV hoopte Blind te verleiden tot een overstap naar Eindhoven'

Kiev-boegbeeld

Verschillende media meldden al dat er een behoorlijk prijskaartje hing aan de Oekraïner. Ook de loonkosten en het tekengeld zouden een behoorlijke kostenpost voor de Eindhovense club zijn geweest. Tsygankov speelde zijn hele carriere voor Dinamo Kiev en werd daar een boegbeeld. De aanvaller scoorde in 236 officiële wedstrijden 94 goals en gaf 64 assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hé pannenkoeken, bij het zevende woord gaat het al fout... 🤣

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oioioi, er staan nóg drie fouten in. Veel succes met opsporen. Amateurs!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen