Sneijder ziet Feyenoord als kampioenskandidaat nummer één

16 januari 2023, 21:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wesley Sneijder beschouwt Feyenoord als belangrijkste titelkandidaat. De Rotterdamse club gaat na zestien speelrondes aan kop in de Eredivisie. Ajax en PSV, op papier de belangrijkste concurrenten in de strijd om de landstitel, worstelen met zichzelf en bevinden zich in een sportief dal.

Feyenoord verstevigde afgelopen weekend de koppositie door met 0-3 te winnen bij FC Groningen, terwijl Ajax gelijkspeelde tegen FC Twente (0-0) en PSV op een remise bleef steken bij Fortuna Sittard (0-0). "Als ze zo doorgaan, denk ik dat ze kampioen worden", stelt Dick Advocaat bij Veronica Offside. "Ik sluit me helemaal aan bij Dick. Ze maken op dit moment de meeste indruk op mij", vult Sneijder de trainer van ADO Den Haag aan.

Waar Feyenoord ondanks het wegvallen van Gernot Trauner en Jurriën Timber zijn zaakjes aardig voor elkaar heeft, is het bij Ajax code rood. Geen van de laatste vijf wedstrijden werd gewonnen, terwijl het spel van de Amsterdammers te wensen overlaat. "Ajax is het kwijt", stelt Andy van der Meijde. "Ze werden tegen Twente gewoon weggespeeld. Dat gebeurt Ajax niet vaak in een thuiswedstrijd. Ze hadden binnen 25 minuten met 0-3 achter moeten staan. Dat kan gewoon niet."

Komend weekend staat een wedstrijd op het programma die zomaar cruciaal kan zijn in de titelstrijd. In De Kuip nemen zondag Feyenoord en Ajax het tegen elkaar op. De Rotterdammers beginnen de wedstrijd met een voorsprong van vijf punten op de aartsrivaal. Bij een nederlaag voor Ajax lijkt het einde nabij voor Alfred Schreuder. "Het is erop of eronder", zegt Sneijder treffend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja als het bij de concurrentie voor geen meter loopt dan is het wel héél erg intelligent van Sneijder om die mening te hebben.....poeh poeh.....

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

16 van de 34 wedstrijden gespeeld wat lullen ze toch weer . Waan vd dag gezeur

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet huilen 32 punten dus ze degraderen vast niet :)

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sneijder lult ook maar links en rechts. Laat Sneijder nou zijn trainersdiploma halen a.u.b dan kan hij bondscoach van Italië of Quatar worden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen