VVV-Venlo wrijft in handen na bericht Fabrizio Romano

16 januari 2023, 20:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Giorgos Giakoumakis staat op het punt Celtic te verlaten. Een miljoenenbod van Urawa Red Diamonds is volgens transferspecialist Fabrizio Romano geaccepteerd door de Schotse topclub. Dat is goed nieuws voor VVV-Venlo.

Giakoumakis maakte anderhalf jaar geleden voor 2,5 miljoen euro de overstap van VVV naar Celtic. Nu lijkt de Griekse spits een nieuwe transfer maken. Urawa Red Diamonds probeert Giakoumakis voor een totaalbedrag van vier miljoen euro over te nemen van Celtic. De koploper van de Schotse competitie is akkoord met het bod, maar de Japanse club moet nog wel overeenstemming zien te bereiken met de voormalig Eredivisie-topscorer.

Dat een transfer naar Urawa Red Diamonds nog geen uitgemaakte zaak is, heeft mede te maken met het feit dat er veel belangstelling is voor Giakoumakis. Atlanta United, de Amerikaanse club waar Frank de Boer trainer is geweest, zou de transfer proberen te kapen. Eerder werd Sampdoria genoemd als geïnteresseerde club. Bram Nuytinck en Sam Lammers komen sinds kort uit voor de Italiaanse club.

Doorverkooppercentage

Maakt Giakoumakis binnenkort daadwerkelijk een transfer, dan profiteert VVV daarvan. De Venlonaren zouden bij de verkoop van de spits namelijk een doorverkooppercentage van rond de tien procent zijn overeengekomen met Celtic. Bij een transfersom van vier miljoen euro komt dat dus neer op een bedrag van 400.000 euro. Gaat Giakoumakis aan de slag bij Urawa Red Diamonds, dan wordt hij teamgenoot van Bryan Linssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen