Vilhena krijgt nieuwe trainer bij Salernitana, Cagliari werkt aan terugkeer clublegende

16 januari 2023, 14:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Salernitana heeft na de 8-2 nederlaag op bezoek bij Atalanta Bergamo trainer Davide Nicola ontslagen. De club van oud-Feyenoorder Tonny Vilhena gaat dus op zoek naar een nieuwe trainer, terwijl Serie B-club Cagliari werk maakt van de terugkeer van een clublegende. 

De meeste mensen konden hun ogen niet geloven toen ze zagen dat Atalanta - met Teun Koopmeiners en Marten de Roon in de basis - maar liefst acht keer wist te scoren tegen het Salernitana van Vilhena. In het duel gaf Koopmeiners een assist en miste hij een strafschop, maar de rebound benutte de Nederlandse middenvelder wel.

Lees ook: Interesse voor Osimhen uit Premier League 

Terugkeer bij Cagliari

Bij Serie B-club Cagliari maakte de legendarische trainer Claudio Ranieri afgelopen weekend zijn rentree. Bij zijn terugkeer in het stadion hield de oud-trainer van onder meer Leicester City het niet droog. De Italiaanse club maakt ook werk van de terugkeer van een andere grote voetbalnaam.

Radja Nainggolan heeft in totaal drie periodes gespeeld bij de club van het Italiaanse eiland Sardinië. Volgens Gianluca Di Marzio ligt er een contract klaar voor de Belg bij de club waar hij eerder al 188 wedstrijden voor speelde. Hij maakte daarin veertien treffers en kreeg maar liefst 46 gele kaarten. Nainggolan kwam in de eerste helft van dit seizoen nog uit voor Antwerp FC. Na een aantal incidenten zette trainer Mark van Bommel de ervaren middenvelder terug naar het tweede elftal. Een nieuwe kans kreeg Nainggolan vervolgens niet, waarop Antwerp en de speler eind december in onderling overleg besloten een einde te maken aan hun samenwerking.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen