Onrust bij PSG, trainer luidt noodklok: "Ik ben dit niet gewend"

16 januari 2023, 11:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Normaal gesproken zitten de spelers van Paris Saint-Germain aan het Paasontbijt met een kampioenschap op zak, maar dit seizoen gaat het een stuk minder makkelijk voor de recordkampioen. De mannen van trainer Christophe Galtier verloren dit weekend van Stade Rennais.

"Het is een hele sterkte competitie waar veel clubs dichtbij elkaar staan. Ik kijk nu geregeld naar de stand in de competitie, ik ben dit niet gewend", zei de trainer tegenover L'Équipe na het duel. "We moeten even wakkergeschud worden. Ik maak me nog geen zorgen, maar door het WK zijn we acht weken bij elkaar weggeweest. We moeten de samenhang terugvinden, net als onze snelheid."

Lees ook: PSG zet dramatische reeks voort en maakt titelstrijd weer spannend 

Aanvoerder Marquinhos krabt zich even goed achter zijn oren na het verloren duel. "Wij hebben nu voor de tweede keer verloren dit jaar. We moeten onze intensiteit en samenhang weer terugvinden. We verliezen zulke wedstrijden op details, daar heeft Rennes ons voor laten boeten. De punten die wij hebben laten liggen beginnen ons inmiddels te achtervolgen, als we nog meer wedstrijden gaan verliezen zitten we in de problemen", concludeerde de Braziliaan tegenover Prime Video.

Nieuwe eigenaar stadion

PSG heeft het voor de schermen niet helemaal voor elkaar, maar ook achter de schermen gebeurt het nodige. Het stadion, het beroemde Parc des Princess, staat namelijk op het punt om verkocht te worden aan de club. Maar de stadsraad van Parijs ziet dit niet graag gebeuren. "Ik ben geen voorstander van de verkoop van Parijse erfgoedactiva aan de particuliere sector, en in het bijzonder aan Qatar", aldus raadslid David Belliard tegenover RMC Sport. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die gaat vroeg of laat eruit .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen