'Ronaldo ontkent ondertekenen geheime overeenkomst Juventus'

16 januari 2023, 10:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Juventus ligt al een tijdje onder een vergrootglas, de club zit diep in financiële problemen. Het Italiaanse tv-programma Rapport heeft onderzoek gedaan naar een omstreden overeenkomst met Cristiano Ronaldo, maar de Portugees ontkent dat hij die heeft ondertekend.

De Portugese superster is inmiddels lekker zijn zakken aan het vullen in de zandbak, maar in zijn tijd bij Juventus verdiende hij ook een aardig zakcentje. Hij zou een overeenkomst met de club aan zijn gegaan waardoor hij negentien miljoen euro zou krijgen, maar hij heeft nooit zijn krabbel gezet onder het document. Dat vertelt een van zijn advocaten aan het programma: "Er zijn privéovereenkomsten, maar Ronaldo heeft die nooit getekend, alleen Juventus heeft die getekend."

Lees ook: Strijd om ontmoeting Ronaldo en Messi barst los 

Verzoek

De advocaten van Ronaldo hebben inmiddels een verzoek ingediend voor de negentien miljoen die de club de speler schuldig zou zijn. "Waarom hij de overeenkomst niet ondertekend heeft? Omdat hij goed geïnformeerd is", verklaarde een van de advocaten. Juventus wordt ervan verdacht desjoemeld te hebben met de boekhouding van 2019, 2020 en 2021. Ronaldo speelde tussen 2018 en 2021 in het Allianz Stadion in Turijn.

In november van 2022 stapte het volledige bestuur op van Juventus, de UEFA is inmiddels begonnen met een onderzoek naar de omstreden financiën van de club. Op sportief gebied gaat het wisselend met Juve. De club staat derde in de Serie A, tien punten achter koploper en stuntploeg Napoli. Maar in de Champions League blameerde de club zich door met slechts drie (!) punten derde te worden in een groep met Paris Saint-Germain, Benfica en Maccabi Haiva. Gelukkig voor Juventus deden de Israëliërs het nog iets slechter, waardoor het nog wel mag aantreden in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Exitium
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet verrassend dat er weer een onderzoek naar Juve loopt, ze hebben een reputatie wat betreft vals spel. Clubbreed dopinggebruik, het calciopoli-schandaal en nu dit. En dan praat je nog maar over de laatste 30 jaar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen