Situatie Schreuder bijna niet langer houdbaar, Klassieker als eindexamen

16 januari 2023, 08:47

Ajax heeft een belabberde reeks te pakken. De ploeg van Alfred Schreuder heeft al vijf competitiewedstrijden op rij niet gewonnen. De positie van de oefenmeester staat al lang ter discussie, dat lijken de meeste media zich te beseffen. FCUpdate.nl doet een rondje langs de binnenlandse media na Ajax - FC Twente

Ajax-watcher Johan Inan trekt een pijnlijke conclusie voor Schreuder na de doelpuntloze remise. 'Wat het begin van een wederopstanding had moeten worden, liep tegen FC Twente uit op de vijfde deceptie op een rij voor Ajax. Door die pas op de plaats blijft ontploffingsgevaar sluimeren', aldus de journalist van het Algemeen Dagblad. 'Wil hij aanblijven, dan zal hij de spanning en nervositeit moeten wegnemen die zijn spelers voelen voor een clash in het hol van de leeuw. Ga er maar aan staan', sluit Inan mee af.

Lees ook: Nieuwe kritiek op aankoopbeleid Ajax: 'Maakt plaats voor medelijden' 

Ook volgens De Telegraaf is het uur U aangekomen voor Schreuder, in de vorm van de Klassieker aanstaande zondag. 'Schreuder staat na slechtste Ajax-reeks in 11 jaar voor cruciaal examen in De Kuip', kopt de krant. 'Er waren nog maar twintig minuten gespeeld in de Johan Cruijff ArenA, toen de eerste negatieve spreekkoren richting trainer Alfred Schreuder al van de tribune rolden. Het chagrijn is groot bij Ajax en dat werd er niet beter op door het 0-0 gelijkspel tegen FC Twente', schreef FC Twente-watcher Jeroen Kapteijns.  

'In de wetenschap dat Feyenoord bij winst een gat van acht punten slaat legt veel druk op de Klassieker, waarin Schreuder een voor zijn positie als trainer van Ajax wellicht cruciaal examen gaat afleggen', concludeert Kapteijns. De Volkskrant probeert er nog een positieve draai aan te geven voor de Amsterdammers. 'Vechtlust in tweede helft tegen FC Twente is strohalm voor Ajax in crisis', kopte de krant op zondagmiddag. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou ja als die Taylor zijn grote kansen tegen NEC verzilverde dan staat Ajax hoger dan nu. Als Pasveer een beetje katachtiger had geanticipeerd op het schot van Di Mata dan staat Ajax beter dan nu. Als die Blind tegen Emmen, notabene tegen Emmen !!!, beter had uitgekeken dan staat Ajax nu misschien wel 6 punten los..... Het ligt en lag niet alleen aan Schreuder, het ligt aan die wijvenmentaliteit van Ajax.

Koempel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En als Luuk de Jong gister gewoon een kans benut tegen dat sTurkencluppie staat PSV 2 punten voor op zzz*z010.

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt, maar die armzalige 2 punten zullen snel verdwijnen. En Luuk "de Verlosser van PSV" miskleunde toch als een Fje, wat denk je van huilebalk Simons en dat simpele onnozele geren van Madueke ? In elk geval is PSV nu 4e dankzij hun voortreffelijke doelsaldo.

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

LICHT AAN HELE ORGANISATIE BY AJAX

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niks mis met Schreuder Maar wel veel mis met het aankoopbeleid Bassey 23 miljoen en salaris 2,8 miljoen Sanchez 5 miljoen en salaris 2,2 miljoen Wijndal 10 miljoen en salaris 2 miljoen Tadic salaris 3,8 miljoen Hoe logisch is het dan dat er onvrede is als een Klaassen 1,1 miljoen vangt, Berghuis 1,4 miljoen terwijl Bergwijn weer 2,4 miljoen pakt en Brobbey 2,2 miljoen Dan ben je Kuduz (900.000) of Taylor (650.000) en zie je Bassey iedere bal weggeven Kijk gewoon hoe ze spelen..... De jongens met de lagere inkomens spelen naar elkaar en slaan de idioten met de mega salarissen over. Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben. ONBALANS IN HET GELD IS ONBALANS IN HET VELD!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen