Feyenoord of Bologna moet 'water bij de wijn doen' voor Schouten

15 januari 2023, 17:33   Bijgewerkt: 15 januari 2023, 17:38

De belangstelling van Feyenoord in Jerdy Schouten is zeer serieus, maar een transfer is nog zeker geen gelopen koers. Er zal door een van beide partijen (Bologna en/of Feyenoord) water bij de wijn moeten worden gedaan om tot een akkoord te komen. Bovendien stond de middenvelder plots weer in de basis bij de Serie A-club zondagmiddag (1-2), waarbij hij ook een assist gaf.

Dat meldt RTV Rijnmond, nadat de geruchten een dag eerder via 1908.nl al naar buiten kwam. Na de afmelding van Ramiz Zerrouki zoekt Feyenoord door als opvolger van de geblesseerde Quinten Timber en daarvoor is de blik nu gericht op Schouten, die bij Bologna op het tweede plan was geraakt. Het eerste bod op hem was echter veel te laag om geaccepteerd te worden, vindt de Serie A-club.

Daardoor zal een van beiden water bij de wijn moeten doen, weet het regionale medium. De Rotterdammers hopen op een huurdeal met optie tot koop, wat gezien de vraagprijs van liefst vijftien miljoen euro op dit moment de meest serieuze optie lijkt. Of er concrete ontwikkelingen zijn ten opzichte van de berichtgeving zaterdagmiddag, is niet bekend. 

Lees ook'Feyenoord ziet in eenmalig international alternatief voor Zerrouki'

Ook Feyenoord-coach Arne Slot werd voor het duel met FC Groningen bij ESPN gevraagd naar de ontwikkelingen rondom Schouten. Hij ontkende in elk geval niet dat er gesprekken lopen. "Als jij het zegt Hans, wie ben ik dan om dat in twijfel te trekken?", grapte de oefenmeester geconfronteerd met de geruchten rondom de Nederlander. Om vervolgens weer te benadrukken dat hij niet veel kan zeggen over spelers van andere clubs. "Ik ken je zeggen: op dit moment is hij niet van ons", aldus Slot. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen