Opstelling PSV: Madueke speelt tóch, twee wijzigingen achterin

15 januari 2023, 13:33   Bijgewerkt: 15 januari 2023, 14:32

Noni Madueke verschijnt zondagmiddag 'gewoon' in de basis bij PSV in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Trainer Ruud van Nistelrooij kiest in Limburg voor hetzelfde middenveld en voorhoede als midweeks tegen Sparta (2-1 overwinning), waardoor Madueke samen met Luuk de Jong en Anwar El-Ghazi voor de doelpunten moet zorgen. Achterin zijn er twee wijzigingen doorgevoerd bij de Eindhovenaren.

De afgelopen dagen was er veel te doen over de belangstelling uit Engeland in de diensten van Madueke. Met name Chelsea wordt concreet in verband gebracht met de Engelsman, met de transfer zou naar verluidt een bedrag van dertig miljoen euro gemoeid zijn. Vanwege de geruchten werd er verwacht dat Madueke op de bank plaats zou nemen bij de Eindhovenaren, maar Van Nistelrooij gaf eerder al aan dat hij tevreden is over de focus binnen de selectie van PSV.

Achterin keren Phillip Mwene en Armando Obispo terug in de verdediging. Mwene vervangt op de linksback-positie Philip Max, die vanwege ziekte afwezig is in Sittard. De basisplaats van Obispo, die het centrum vormt met Jarrad Brantwaithe, gaat ten koste van de gepasseerde André Ramalho.

Het middenveld bestaat tegen Fortuna uit Xavi Simons, Ibrahim Sangaré en Erick Gutiérrez, waardoor Joey Veerman wederom op de bank plaats moet nemen bij PSV.

Lees ook: Van Nistelrooij wil vervanger bij vertrek Madueke: "Je moet wel"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen