Vrees NEC komt uit: Tannane pakt vroeg rood na slaande beweging in derby

15 januari 2023, 13:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Oussama Tannane heeft zichzelf zondagmiddag weer van zijn slechtste kant laten zien. De talentvolle middenvelder van NEC kon zijn emoties wederom niet beheersen en moest tegen zijn oude club Vitesse binnen een halfuur het veld verlaten met een directe rode kaart.

Zo is de terugkeer van Tannane in Arnhem op dramatische wijze uitgepakt. De 28-jarige middenvelder kwam tussen 2019 en 2021 uit voor Vitesse en dus was de Gelderse derby voor hem extra beladen. Dit was van beide kanten snel te merken, toen Tannane binnen de eerste vijf minuten al enkele overtredingen had begaan en ontvangen.

In de 23e minuut ontspoorde de wedstrijd echter flink bij een duel tussen Kacper Kozlowski en Tannane. Scheidsrechter Danny Makkelie zag na overleg met zijn assistent een slaande beweging van Tannane en dus moet NEC de Gelderse derby met tien man hervatten. 

Voor Tannane is dit niet de eerste keer dat hij zijn emoties de overhand liet nemen. Twee jaar geleden werd de middenvelder namens Vitesse al van het veld gestuurd vanwege een tirade tegen de arbitrage. Momenteel hebben beide ploegen de kleedkamers opgezocht met een 0-0 ruststand en houden de Nijmegenaren dus nog stand in de Gelredome. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FelixVisser15
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon onterecht , de Zuid Amerikaanse Ajax spelers deden dit regelmatig, kijk naar de aktie van Alvarez tegen Ramalho dan is het geen " rode " kaart want de intentie om de speler echt kwaad te doen is er niet op dat moment , daar was trouwens ook Makkelie de scheidsrechter, dus is dit gewoon lachwekkend en ik mag hopen dat de advocaat van NEC deze voorbeelden mee neemt in de strafzaak .

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goh, vorige week had i al een kaart moeten hebben. Is gewoon een vent met een steek los

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verwacht je niet van Tannane he..

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tannananananananane mepmaaan 🦇

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen