'Kogel is door de kerk: Memphis gaat deze maand Barcelona verlaten'

14 januari 2023, 23:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het verhaal van Memphis Depay bij FC Barcelona lijkt bijna ten einde. De Nederlandse aanvaller is hard op weg naar de uitgang. Transfergoeroe Fabrizio Romano schrijft dat het honderd procent zeker is dat Memphis weggaat bij de Catalanen.

Er doen al weken de nodige geruchten in de ronde over een transfer van Memphis. Atlético Madrid ziet de komst van de Oranje-international wel zitten, maar de gesprekken hebben vooralsnog niets opgeleverd. Afgelopen donderdag schreef Marca dat de onderhandelingen in de stroomversnelling terecht waren gekomen, waarna journalist Alfred Martínez beweerde dat de transfer niet van de grond zou komen.

Lees ook: 'Atlético wil niks weten van ruildeal met Depay en Carrasco'

Barcelona zou geen speler willen verkopen aan een concurrent. Dit heeft vooral te maken met het feit dat de Catalanen een directe concurrent niet sterker willen maken. Maar Barça zou wel oren hebben naar een ruildeal waar Yannick Carrasco bij betrokken wordt. Atlético ziet dit op zijn beurt dan weer niet zitten. 

Premier League

Memphis is de afgelopen maanden ook met andere clubs in verband gebracht. Onder meer het Manchester United van Erik ten Hag werd genoemd als geïnteresseerde club, al lijkt de Engelse grootmacht zich nooit officieel te hebben gemeld in Camp Nou. Het in de Premier League uitstekende presterende Newcastle United werd voor de jaarwisseling ook gelinkt aan Memphis.

 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Redactie, dit artikel staat ook weer vol met taalfouten. Ga toch eens terug naar de schoolbanken, stelletje amateurs!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen