Chelsea en Shakhtar bijna akkoord over Mudryk, contract voor meer dan zeven jaar

15 januari 2023, 10:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Chelsea lijkt Arsenal af te troeven in de strijd om de handtekening van het Oekrainse wonderkind Mykhailo Mudryk. Dat bevestigt Shakhtar Donetsk op Twitter.

Al sinds augustus vorig jaar ligt Arsenal op pole position in de strijd om de 21-jarige aanvaller, maar recent kwamen er berichten naar buiten dat Chelsea ook interesse zou hebben in de Oekraïner. Vanmiddag meldde transferexperts David Ornstein en Fabrizio Romano over de ontwikkelingen in de transfersoap, in het voordeel van Chelsea. 

 

Onderhandelen in Polen

Een delegatie van Chelsea zou namelijk vanmiddag zijn afgereisd naar Polen om te onderhandelen, daar is het dus snel gegaan. Shakhtar-voorzitter Rinat Akhmetov en Chelsea-mede-eigenaar Behdad Egbali zochten elkaar op om het te hebben over de transfer. Het gaat in totaal om een vaste transfersom van zeventig miljoen euro met in totaal dertig miljoen aan bonussen, aldus Ornstein op Twitter.

Lang contract

Mudryk gaat een gigantisch contract ondertekenen van meer dan zeven jaar, schrijft de journalist van het Engelse medium The Athletic. Chelsea kent een beroerd seizoen, de ploeg van onder meer Hakim Ziyech staat in de middenmoot van de Premier League en werd vorige week ook uitgeschakeld in de FA Cup. De ploeg werd wel groepswinnaar in de Champions League boven AC Milan, RB Salzburg en Dinamo Zagreb.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen