'Atlético wil niks weten van ruildeal met Depay en Carrasco'

14 januari 2023, 18:27

Atlético Madrid wil graag de aanval versterken na het tijdelijke vertrek van Joao Felix en Matheus Cunha. Memphis Depay zou bovenaan het lijstje staan van de club, maar Barcelona wil de Nederlander niet zomaar laten gaan. De Catalanen stelden een ruildeal voor met de Belgische Yannick Carrasco, maar Atléti ziet daar niks in.

Dat schrijft Mundo Deportivo. Joao Felix is op huurbasis vertrokken naar Chelsea, waar hij een verschrikkelijk debuut kende. De Portugees kreeg een directe rode kaart na een harde overtreding op Kenny Tete. Cunha is vertrokken naar Wolverhampton, waar hij tot nu toe drie invalbeurten heeft mogen noteren. Beiden zaten op een zijspoor bij Atlético en mochten op huurbasis vertrekken. De Spaanse club moet hun vertrek nog wel opvangen.

Lees ookPijnlijk: rode kaart bij horrordebuut Félix kost Chelsea miljoenen 

Champions League-finale

Carrasco werd de afgelopen maanden al in verband gebracht met een vertrek uit Madrid. Hij kwam in 2015 voor vijftien miljoen euro over van AS Monaco en scoorde een jaar later in de Champions League-finale tegen stadgenoot Real Madrid de gelijkmaker die ervoor zorgde dat de wedstrijd op een strafschoppenserie uitdraaide. Door een misser van Juanfran ging de 'cup met de grote oren' uiteindelijk aan Atlético voorbij.

Wisselende berichten

Maar Carrasco gaat dus niet de overstap maken naar Camp Nou. Of Memphis wel blijft bij Barça is nog maar de vraag. Eerder werd nog bericht dat de Nederlander een transfer naar Atlético Madrid op zijn buik kon schrijven, want Barcelona wil geen speler verkopen aan een rivaal. Dat verhaal bracht journalist Alfred Martínez. Eerder schreef Marca nog dat de onderhandelingen in een stroomversnelling zaten. Wat nou klopt zullen we snel genoeg zien. De Spaanse transfermarkt sluit namelijk op 31 januari. De clubs hebben dus nog even om een deal te sluiten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen