'Feyenoord ziet in eenmalig international alternatief voor Zerrouki'

14 januari 2023, 16:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na het mislopen van Ramiz Zerrouki, die definitief bij FC Twente lijkt te gaan blijven, heeft Feyenoord opnieuw een middenvelder in het vizier. Jerdy Schouten (26) zou op huurbasis moeten overkomen van het Italiaanse Bologna

Feyenoord Transfermarkt meldt zaterdag dat de oud-speler van Excelsior in eerste instantie gehuurd zou moeten worden, waarbij de Rotterdammers wel een optie tot koop zouden willen bedingen. Schouten ligt nog tot medio 2026 vast bij de nummer dertien van de Serie A, maar is veelvuldig bankzitter. Toch zou zijn club een bedrag van vijftien miljoen euro voor hem verlangen, een transfersom die Feyenoord niet kan ophoesten. 

Schouten komt sinds 2019 uit voor Bologna, dat hem destijds wegplukte bij Excelsior. In Italië kende hij een goede start en groeide hij onder de eind vorig jaar overleden trainer Sinisa Mihajlovic uit tot een gewaardeerde kracht op het middenveld. Naar verluidt stond hij bij meerdere Italiaanse grootmachten waaronder AS Roma en Internazionale zelfs hoog op de scoutingslijstjes, maar van een overgang naar een topclub kwam het nog niet. 

Oranje

Uiteindelijk liet Louis van Gaal hem in juni vorig jaar in het Nations League-duel met Wales (1-2 winst) zelfs debuteren in Oranje. Tijdens de volgende interlandperiode in september ontbrak hij echter in de selectie van Oranje, wat vervolgens ook het geval was op het WK in Qatar. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

2 jaar geleden voor 1,5 miljoen op te halen bij Excelsior en met ruil van wat talenten zelfs nog goedkoper. Zo moeilijk was toen niet te zien dat het een topper zou (kunnen) worden met de juiste trainer en club

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker makkelijk achteraf roepen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen