Blind weerspreekt Huntelaar en doet opvallende uitspraak

14 januari 2023, 16:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Als Marc Overmars nog technisch directeur was geweest bij Ajax, dan was Daley Blind vermoedelijk nooit vertrokken bij de Amsterdammers. Dat zegt de verdediger in gesprek met de NOS. Blind is het daarnaast niet eens met de uitspraken die Klaas-Jan Huntelaar zaterdag deed tegenover Het Parool

Blind kreeg de vraag of hij nog altijd bij Ajax zou spelen als Overmars in februari 2022 niet was opgestapt nadat zijn positie onhoudbaar was geworden. "Die kans is wel groot", beaamde de 99-voudig international. Overmars moest een jaar geleden het veld ruimen omdat naar buiten kwam dat hij zich schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag tegenover vrouwelijke medewerkers van de club waar hij al tien jaar met succes vormgaf aan het technische beleid. 

Ook ging Blind in op de woorden van Huntelaar. Die liet weten dat Blind Ajax zelf had verzocht om een transfervrij vertrek omdat hij 'sinds vorig seizoen met een apart gevoel rondliep'. De voormalige spits, die tegenwoordig met Gerrie Hamstra het technisch beleid van de Amsterdamse club maakt, gaf aan te betreuren dat de lange Ajax-loopbaan van Blind op deze manier ten einde kwam. 

Lees ook: Blind reageert op spectaculair debuut

Nog niet geroepen

"Ik moet mijn woorden zorgvuldig kiezen", zegt Blind in reactie op die uitspraken. "Dat is niet helemaal zoals het gegaan is. Of zoals ik het zie. Daar wil ik later zeker nog over uitweiden en mijn kant van het verhaal vertellen. Hoe het daadwerkelijk gegaan is. k kan alleen maar zeggen dat mensen die mijn carrière bekijken, weten dat ik een vechter ben. Ik ben niet iemand die wegloopt als ik een keer op de bank zit. Ik vind het pijnlijk dat het waarschijnlijk zo wordt neergezet. Maar nogmaals: ik zal mijn verhaal verder nog doen, wanneer ik me daar geroepen voor voel. We gaan zien wanneer dat is. Maar laat ik duidelijk zijn: ik ben het niet helemaal eens met de woorden die Klaas Jan gebruikt vandaag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JjVA
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een vechter als ie op de bank komt? Is bij twee clubs op de bank gekomen: Man United en Ajax. Beiden keren is ie vertrokken. Wat een grap. Blind is een van de meest gepamperde spelers van NL. Ik heb nog wel een leuke voor je: als je pa geen profvoetballer was geweest, hoe groot waren jou kansen dan in t voetbal Daley? Denk daar maar eens over na....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen